- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
Fritz Teufel #21121 üzenetére
Jogos a felháborodás. Az azért meglep, hogy egy sima dpm levételtől belassul a gép. Desktop effekteket használsz? Most ha lassabb a gpu, akkor mi van? Semmi. Amitre használod már egy 20 éves vga is tudja röccenés mentesen. najó 15 éves.
"Ez nekem mocsok nagyon nem tetszik,"
Ez is jogos, ezzel én is találkozom sokszor. 5-6 éve kb elértek odéig a pc-k, hogy hétköznapi használatra tök felesleges az erősebb. ssd óta egyszerűen nincsi ndok a fejlesztésre. Én is ezért tettem fel centost hogy tényleg csak akkor kelljen fejleszteni, ha valami elromlik.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Könyvajánló
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest