Hirdetés
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mandrake833
csendes tag
Sziasztok két kérdésem lenne:
1. Cron-ban beállítottam, hogy egy kvt-ban található fájlokat csomagoljon össze tar-ral majd másolja ezeket egy másik gépre. Hogyan tudom megtenni azt, hogy ha minden nap megcsinálja ezt a folyamatot a cron akkor ne írja mindig felül az állományt? Tudom van egy update kapcsoló -u-val tar-hoz és akkor csak akkor tömörít ha változott a könyvtár tartalma...De nekem az lenne a legjobb megoldás ha mondjuk kétnaponta csinálna egy új tar file-t ugyanarról a könyvtárról és nem írná felül az előzőt...Nem lehet valamilyen úton-módon pl. hozzáadni az aznapi dátumot a tar fájl nevéhez és így akkor már nem írná felül az előző tar-t?
2.: melyik az a program amivel debian alól tovább tudom küldeni ezeket a fájlokat csatolva e-mailben egy teljesen másik (hálózaton kívüli) gépre? Parancssorból természetesen...
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- EAFC 26
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest