- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Bluetooth-headsetekről általában
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mandrake833
csendes tag
Sziasztok két kérdésem lenne:
1. Cron-ban beállítottam, hogy egy kvt-ban található fájlokat csomagoljon össze tar-ral majd másolja ezeket egy másik gépre. Hogyan tudom megtenni azt, hogy ha minden nap megcsinálja ezt a folyamatot a cron akkor ne írja mindig felül az állományt? Tudom van egy update kapcsoló -u-val tar-hoz és akkor csak akkor tömörít ha változott a könyvtár tartalma...De nekem az lenne a legjobb megoldás ha mondjuk kétnaponta csinálna egy új tar file-t ugyanarról a könyvtárról és nem írná felül az előzőt...Nem lehet valamilyen úton-módon pl. hozzáadni az aznapi dátumot a tar fájl nevéhez és így akkor már nem írná felül az előző tar-t?
2.: melyik az a program amivel debian alól tovább tudom küldeni ezeket a fájlokat csatolva e-mailben egy teljesen másik (hálózaton kívüli) gépre? Parancssorból természetesen...
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- PC Architech Branding
- Xiaomi Redmi Note 14 6/128GB fekete / 2028.01.12 - ig jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest