- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
válasz
hódmaci #20191 üzenetére
Na.. már előrébb vagyunk mint voltunk
A chroot működik...
A grub installnak csupán a GPT-s winyóval van gondja. Ha ezt megoldjuk akkor jó lesz.
(Csak mgegjegyzem, hogy ez a GPT-s "hülyeség" a win7-nek egyáltalán nem kell. akár simára is formázható és akkor nem szívat halálra)
Utánna is nézhetek, hogy miként lehet oda felvarázsolni, (mert én még nem csináltam ilyet), de ha valaki tudja fejből, akkor adok neki időt kibontakozni. Most nincs időm guglizni
Ezt azért javaslom olvasni. Tudom, hogy ARCH, de az elv ugyanaz.
Vagy ezt . Csak gugliztam egy kicsitEgyébként javitsatok ki de a GPT-s lemezhez a win7-nek is UEFI boot kell
Arra meg 32-bit nem telepthető sem windovból sem linuxból !Ha az én vinyóm lenne akkor kinyírnám a GPT. (Lehet, hogy maradi vagyok, de én a következő hiper szuper laptopomon is megpróbálom felszámolni..... (bár én már nem használok 32 bites oprendszert)
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vallás
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest