- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Az Ulefone gyárában jártunk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitman
őstag
Köszönöm, ki fogom próbálni a 2013-as csomagra, hátha ez alapján jutok valamire.
Amit eddig meg tudtam nézni, az a következő: Leszedtem (volna) a csomagkezelőben meglevő 2011-es verzió fájllistája alapján a fájlokat. Viszont egy nincs fent a hivatkozott helyen az ubuntu szerverén, ilyenkor mi van?
Megpróbáltam név alapján rákeresni, meg is találtam, le is töltöttem, de a synaptic a teljes letöltött fájlcsomagra azt mondja, hogy egy fájl sérült és nem telepít semmit (valószínűleg azt nem szereti, ami máshonnan lett leszedve). Tehát most az a helyzet, hogy azt sem tudom feltenni, ami a csomagkezelő listájában ott lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- SzoftverPremium.hu
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő