Hirdetés
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
Létezik linuxra(ARM támogatással, és lehetőleg vindóz támogatással) valami olyan partició, vagy mappaként csatolható titkosító cucc, aminél lightosabb de gyorsabb titkosítást lehet használni?
Truecryptet próbáltam, de a leglightosabb(cpu igény szempontjából) titkosítás az AES256, de én nem akarom a CIA-tól akarom védeni az adataimat, max a magyar állam bohócgittegyleteitől(bár ellenük szerintem egy XOR is elég lenne
), és lopástól, úgyhogy ennél gyengébb titkosítás is bőven elég lenne, csak optimalizált legyen, ne egyen sok cpu-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
), és lopástól, úgyhogy ennél gyengébb titkosítás is bőven elég lenne, csak optimalizált legyen, ne egyen sok cpu-t.