- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
Üdv!
Érdeklődnék, használ-e bárki valamilyen megoldást CPU alulfeszelésre. Windowson megzabolázott CPU-m Mint alatt rendesen dolgoztatja a hűtést, noha az ondemand beállítás eddig ideális.
Az alanyok Linux Mint 15 + Pentium M760. Itt találtam pár megoldási javaslatot. Ha van rá lehetőség szerint előnyben részesíteném az idiot-proof megoldásokat, de végső esetben az itt található patchet szerkeszteném át a saját CPU-m-ra és (Windows alatt RMClockkal + Prime95-tel) kitesztelt feszültségértékeimre. Ha utóbbi elkerülhetetlen, érdekelne, gátló tényező-e a Mint lényegesen újabb 3.8.0-25-ös kernelverziója.Számomra érdekes módon cpufreq az aktuális acpi-cpufreq driverrel, jelenleg kevesebb p-statet használ, mint azt RMClocknál megszoktam.
Hogy ne "vak ló a szakadékba" módban álljak neki ilyesminek, eddig a fent linkelten kívűl ezen cikksorozat három részét olvastam át.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Apple TV 4K 2.gen (A2169) 32 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest