- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
válasz
Jester01 #17683 üzenetére
Ez a másik gondom, A10-4600M notebook-OC-UV vadászat (nincs Trinitym csak kíváncsi vagyok
) alatt találkoztam a Windowsos BAR-Edittel, ami ebben nyújt segítséget, de linux alatt még nem találtam sem kész megoldást, sem konkrét táblázatot az MSR regiszterekről. Intel Datasheetek sem részletezték, legalábbis a CPU-m adatlapján felsoroltak.
(Windows alatt egy francia oldal szerint még DOS-os programmal is lehetett zargatni az MSR regisztereket, tehát valahol illene lennie megoldásnak)Közben ezt találtam.
-
stratova
veterán
Üdv!
Érdeklődnék, használ-e bárki valamilyen megoldást CPU alulfeszelésre. Windowson megzabolázott CPU-m Mint alatt rendesen dolgoztatja a hűtést, noha az ondemand beállítás eddig ideális.
Az alanyok Linux Mint 15 + Pentium M760. Itt találtam pár megoldási javaslatot. Ha van rá lehetőség szerint előnyben részesíteném az idiot-proof megoldásokat, de végső esetben az itt található patchet szerkeszteném át a saját CPU-m-ra és (Windows alatt RMClockkal + Prime95-tel) kitesztelt feszültségértékeimre. Ha utóbbi elkerülhetetlen, érdekelne, gátló tényező-e a Mint lényegesen újabb 3.8.0-25-ös kernelverziója.Számomra érdekes módon cpufreq az aktuális acpi-cpufreq driverrel, jelenleg kevesebb p-statet használ, mint azt RMClocknál megszoktam.
Hogy ne "vak ló a szakadékba" módban álljak neki ilyesminek, eddig a fent linkelten kívűl ezen cikksorozat három részét olvastam át.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest