Hirdetés
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Nem tudok repóról.
Az oracle oldalán, csak egy zip és rpm fájl van. Ki melyiket akarja használni, mivel centos van fent, ezért az rpm mellett döntöttem.
Igen, úgy csináltam. A ./configure futtatása után adta ki ezt az opciót az instantclient. Nem én találtam ki.
Szerk.: Azt telepítettem fel, de ez most a php forgatás volt, ahol meg kellett adni a lib-ek helyét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Yettel topik
- Háború Izraelben
- Nők, nőügyek (18+)
- Gyúrósok ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kuponkunyeráló
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest