- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Google Pixel topik
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli133
addikt
A 3.10-es kernelt mellőzve, visszatértem 3.9-re. Építetem köré egy korrekt rendszert (a korrekt túlzás hisz egy ubuntu raring scratch-re épült, de megpróbáltam kipofozni) és mikor épp belaknám feltűnt valami.
A /lib/modules/<kernel-verzió> alól hiányzik az össze modules. * map fájlm amit a depmod nem épít meg, sőt a depmodból már a -m kapcsolót is kivették. Persze a programjaim jó része ettől függetlenül használná....Kerestem neten, de nem találtam meg az okát, hogy miért váltunk meg a fájloktól. Valaki tud róla bármit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP 65W töltő eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest