Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iOS alkalmazások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Akkor valszeg az NTFS miatt lesz. A két eszköz tök ugyanaz driver szinten.
Nekem van egy szuper, eredeti Far Cry dévédém. Valami agyilag leépült úgy gondolta, hogy UDF fájlrendszert tesz rá. Nekem is ugyanez a szindróma: felismeri a dévédét, csatolja is, azonban kizárólag rootként engedi olvasni. Nem is a fájlrendszerrel van gond, hanem magát az eszköz-bejegyzést állítja olvashatatlanra. Sajna, nem tököltem vele eleget, így nem tudom, hol kell keresni a hibát. (A Gentopikban említettem még régebben.) Tutira a kerneles udf-modullal függ össze, de nem jöttem rá, az udev, dbus, hal melyik szabálya felelős ezért. (Találtam ugyan szabályokat, de az alapján jónak kellett volna lennie.)
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OLED TV topic
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest