Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Yettel topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Akkor valszeg az NTFS miatt lesz. A két eszköz tök ugyanaz driver szinten.
Nekem van egy szuper, eredeti Far Cry dévédém. Valami agyilag leépült úgy gondolta, hogy UDF fájlrendszert tesz rá. Nekem is ugyanez a szindróma: felismeri a dévédét, csatolja is, azonban kizárólag rootként engedi olvasni. Nem is a fájlrendszerrel van gond, hanem magát az eszköz-bejegyzést állítja olvashatatlanra. Sajna, nem tököltem vele eleget, így nem tudom, hol kell keresni a hibát. (A Gentopikban említettem még régebben.) Tutira a kerneles udf-modullal függ össze, de nem jöttem rá, az udev, dbus, hal melyik szabálya felelős ezért. (Találtam ugyan szabályokat, de az alapján jónak kellett volna lennie.)
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- World of Tanks - MMO
- Linux kezdőknek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mesterséges intelligencia topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest