Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
MacCaine
üzenetére
mindenhova 64 bites debiant rakok, ahol egy kicsit is io igényesebb dolgok mennek, nekem nem volt még soha semmi bajom velük. az igaz, hogy le-lemaradozva követem a verziókat, nyugodtan béta tesztelje más helyettem, majd ha már tutti, akkor rakom fel. Mostanában szanáltam pár lenny-s gépet

valamikor nagyon régen azt olvastam (és emiatt lehet, hogy tévedek), hogy más a buffer kezelése a 64 bites kerneleknek, kevesebbet hagyatkozik az alsó 1 megára, ha egyáltalán van még ilyen, ezért akkor is 64 bitet rakok, ha a memória mérete nem indokolná.
hmm. igazság szerint jobban belegondolva, default 64, csak akkor 32, ha valami nagyon extra különös indok van rá. Eddig egy ilyenre emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Dual RTX 3070 Ti 8GB OC videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest