-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shatterstar
aktív tag
Kérlek szépen jelenleg egy Lenovo Thinkpad T61-el tolom! Ha ezt leváltom szintén egy TP következik majd amin több mint valószínű hogy szintén Linuxot szeretnék majd látni
A disztró amit így elsőre kinéztem magamnak az Ubuntu és a Black Panther OS. Lehet rossz választás ez elsőre lehet nem, mindenesetre amit az Ubuntu-ról olvastam az elegendő volt ahhoz hogy meggyőzzön.:Egyébként nyitott vagyok az efféle dolgokra pont emiatt is szeretném lecserélni a középszerű vindózt ami számomra már kezd lassúvá és problémássá válni
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Milyen TV-t vegyek?
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PlayStation 5
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest