- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shatterstar
aktív tag
Kérlek szépen jelenleg egy Lenovo Thinkpad T61-el tolom! Ha ezt leváltom szintén egy TP következik majd amin több mint valószínű hogy szintén Linuxot szeretnék majd látni
A disztró amit így elsőre kinéztem magamnak az Ubuntu és a Black Panther OS. Lehet rossz választás ez elsőre lehet nem, mindenesetre amit az Ubuntu-ról olvastam az elegendő volt ahhoz hogy meggyőzzön.:Egyébként nyitott vagyok az efféle dolgokra pont emiatt is szeretném lecserélni a középszerű vindózt ami számomra már kezd lassúvá és problémássá válni
-
Shatterstar
aktív tag
Üdv!
Jómagam mint a többség Windowst használtam eddig és mivel sok pozitív véleményt hallottam a Linuxról ezért arra gondoltam ideje váltanom egy jobb és stabilabb rendszerre. Engem csak az érdekel hogy maga az oprendszer váltás számomra miben fog megnyilvánulni? Megkérdeztem pár arcot akik azt mondták hogy teljesen más lesz a Linux és amihez eddig hozzászoktam azt felejtsem el...
Magát a gépet film,zenehallgatás,netre használom és persze a cuccaimat tárolom rajta. Nem akarom elhinni hogy ezek a hétköznapi dolgok ne mennének más rendszereken is
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest