- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Garmin Venu 3 - testnevelés óra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
bambano #14880 üzenetére
Ez a megoldás bennem is felmerült, de az evince-ben sem tudom a plain paper-t envelope-ra állítani. No meg ez plusz egy lépés.
Latex-be még nem mertem belevágni, néha még a vimdiff billentyűkódjait is elfelejtem.Szintaktikákat pláne összekavarom különböző helyzetekben, pl. rakok ; - t sor végére, ahol nem kellene vagy fordítva, és csodálkozom, miért ad vissza hibát.
Nem tudom, megéri-e az időbefektetés elsajátítani a latex-t, ha csak ritkán használnám.(#14881) ViZion
Alkalmanként néhány borítékról van szó. A4-es etikett-nél pedig azt kellene szerkesztgetni, hova nyomtasson a már leszedett címkék helyének kihagyása miatt.
A legegyszerűbb közvetlenül a borítékra nyomtatni.Feldobom máshol is a kérdést, addig a legjárhatóbb út, ha a cups-ban oda-vissza állítgatom.
Kösz mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egér probléma
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Vadiúj számlás SSD-k
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest