- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
MacCaine
üzenetére
Hát eddig nem tudtam (nem sikerült, hiába próbáltam minden meglévő vagy éppen nem meglévő tudásom szerint), de erősen rajta vagyok a témán, mert baromi idegesítő... Viszont lehet hogy inkább a formázás fogja ezt beállítani, mert nem ér ennyi időt... Ezt esetleg megcsinálom, aztán ott a másik 300 baja...

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Mikrotik routerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Android szakmai topik
- PlayStation 5
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bioshock 2 Special Edition
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest