Hirdetés
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Help!
Lenny-t akarok upgradelni squeeze-re, kiadtam az apt-get dist-upgrade parancsot, szépen frissítgette is a csomagokat, de meghalt egy idő után a következő üzenettel:
Preparing to replace readline-common 5.2-3.1 (using .../readline-common_6.1-3_all.deb) ...
install-info: No dir file specified; try --help for more information.
dpkg: warning: subprocess old pre-removal script returned error exit status 1
dpkg - trying script from the new package instead ...
dpkg: error processing /var/cache/apt/archives/readline-common_6.1-3_all.deb (--unpack):
there is no script in the new version of the package - giving up
install-info: unrecognized option `--description=GNU Readline Library API'
Try `install-info --help' for a complete list of options.
dpkg: error while cleaning up:
subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
Errors were encountered while processing:
/var/cache/apt/archives/readline-common_6.1-3_all.deb
E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1)Azóta pedig innen se előre, se hátra... nem fut le a dist-upgrade, nem fut le az apt-get -f install, nem fut le semmi. A csomagot hiába törlöm a /var/cache/apt/archives mappából, semmi változás, hiába teszem hold-ra, az sem segít és hiába próbálom törölni a libreadline5-öt és minden nyűgét, az sem megy. Mindig ugyanez a hibaüzenet. A netet is túrtam, másnak is előjött ez a bug, de semmi megoldás sehol. Most van egy szerverem a világ végén, amit nem tudok frissíteni. Elvileg hibás a csomag és megakasztja a folyamatot minden esetben, eddig én is eljutottam, de mi innen a kiút?
Adjatok már valami épkézláb ötletet erre a problémára, mert attól tartok kifog rajtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest