Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Android szakmai topik
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz
bambano
üzenetére
varja', nem boknak szantam
egesz egyszeruen nem ertem, hogy ha felmerul egy olyan kerdes, mint a #13482, akkor 2-3 ember megerti es probal valaszolni, a tobbi meg elkezd agy nelkul teriteni, meg versengeni, hogy ki tud nagyobbat hazudniszerk.: bar belegondolva, igaza van sh4d0w-nak, en vagyok az idiota, amiert azt gondoltam, egy szakmai forumon, szakmai kerdesre lehet ertelmes valaszt is adni
sh4d0w: amiota fontosnak tartod minden adodo alkalommal elmondani azt, akar kerdeztek, akar nem (tobbnyire nem), fuggetlenul attol, hogy erdekel(sz)-e egyaltalan valakit (megintcsak, tobbnyire nem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Suzuki topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest