- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
éN79
addikt
válasz
dr_strange
üzenetére
Gyakorlatilag 2 napja van linuxom, ami SUSE Linux 10.1-es, tehát azért nem olyan régi kiadás, ennek ellenére a kártyámat nem szereti. Mivel annyira új nekem még ez az OS, így biztos, hogy én nem csinálok valamit jól, de egyszerűen nem jutok egyről a kettőre. Néztem én is amit linkeltél, onnan töltöttem le a 34,5 megás ATI Driver Installertt, de azt csak megnyitja, nem indul semmiféle telepítés. Azt, hogy az alatta lévő XFree86 4.1 v. XOrg 6.8 kell-e, fogalmam sincs.
Abszolút kezdő vagyok még Linux téren, úgyhogy bocsánat a nagyon láma kérdésekért, de egyenlőre ennyit tudok, azaz még szinte semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Proxmox VE
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- Mobilinternet
- AutoCAD
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest