- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Párizsi ősz, új Huawei órák
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
lehet megtaláltam a kattogás forrását mármint a vinyó parkoltatás, majd újabb pörgetés egyből sima böngészés alatt 0 terhelés mellett is csinálta, de ha nem piszkáltam akkor is...
1: mint csere ubira, laptop-mode csomag letöltés
2: telepítésnél láttam hogy ext4-re volt formázva a partíció, lehet hogy az indexelés is hozzájárult?
3: fox mentegetései meg a tmp kikerült egy sd kártyára.egyelőre jónak tűnik
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Posta, csomagküldés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest