- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bambano #13143 üzenetére
2k körül elhozzák a kártyát, mivel kb 10 perc alatt húzom újra ha összeesik ezért szerintem egy próbát megér. ha fél évet bír netezés, msn és ennyi felhasználással akkor számomra az már elég
kiderül. a logouton valaki simán húzta rá ssd-re semmi állítgatással, és 2 év alatt 1%-ot esett a kondíció, ha ennyit bír maxon nekem már az is sok
-
-
törölt tag
lehet megtaláltam a kattogás forrását mármint a vinyó parkoltatás, majd újabb pörgetés egyből sima böngészés alatt 0 terhelés mellett is csinálta, de ha nem piszkáltam akkor is...
1: mint csere ubira, laptop-mode csomag letöltés
2: telepítésnél láttam hogy ext4-re volt formázva a partíció, lehet hogy az indexelés is hozzájárult?
3: fox mentegetései meg a tmp kikerült egy sd kártyára.egyelőre jónak tűnik
-
törölt tag
sziasztok. egy kérdéssel fordulnék hozzátok. próbáltam googlival találni rá megoldást de nem dob értelmeset vagy csak én kotorászok rossz fele...
Mintet használok, és a vinyóm általában nem igazán van terhelve... hallom hogy parkolóra teszi a fejet, koppan egyet, majd pár másodpercre rá megint felpörgeti. valamiért nem hagyja kikapcsolni valami energiamanagement vagy kideríthető hogy mi piszkálja, mert igazából a memó 17%-a van csak használva, tehát elférne ott bármi.
kezd kissé idegesítő lenni ez a monoton csapkodás
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Robotporszívók
- Eredeti játékok OFF topik
- Kuponkunyeráló
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Google Chrome
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Battlefield 6
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Keresünk dokkolókat
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest