- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#56573440 #13140 üzenetére
Nem valósznű, hogy az indexeléstől lenne.
A SD kártya (nálam pendrive) nekem nem vált be olyan nagyon, a FF mindig akadt, ha cachelni kellett -> FF cache menjen memóriába. Ami nekem bejött, hogy a thumbnail cache-t tettem ki pendrive-ra, ettől fileböngészés közben (képekkel foglalkozok) nem reszeli annyit a winyót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest