Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cAby
tag
válasz
bambano
üzenetére
Nem mással próbálom megíratni... csak egyszerűen nem értek hozzá, most tettem fel először Linuxot, olvastam a témában, de megfelelő választ nem találtam.
Olvastam, hogy iostat, top, sar parancsok segíthetnek, de ott sem tudom teljesen, hogy melyik oszlop mit jelenthet. + a sar-ra dob egy "Cannot open /var/log/sysstat/sa05: No such file or directory, Please check if data collecting is enabled in /etc/defaultsysstat" hibaüzenetet.Attól, hogy valaki tud segíteni egy kicsit, ugyan úgy nekem kell több hetet eltöltenem azzal, hogy betöltéseket futtatok le, mérem az adatokat és hangolom a rendszert, hogy minél optimálisabb legyen.
Csak egyelőre nem tudom, hogyan kell ezeket mérni.szerk.: + írtam, hogy kaptam egy feladatot. Nem úgy állítottam be, mintha otthon csak passzióból csinálnám!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Okos Otthon / Smart Home
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Lexus, Toyota topik
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest