Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cAby
tag
válasz
bambano
üzenetére
Nem mással próbálom megíratni... csak egyszerűen nem értek hozzá, most tettem fel először Linuxot, olvastam a témában, de megfelelő választ nem találtam.
Olvastam, hogy iostat, top, sar parancsok segíthetnek, de ott sem tudom teljesen, hogy melyik oszlop mit jelenthet. + a sar-ra dob egy "Cannot open /var/log/sysstat/sa05: No such file or directory, Please check if data collecting is enabled in /etc/defaultsysstat" hibaüzenetet.Attól, hogy valaki tud segíteni egy kicsit, ugyan úgy nekem kell több hetet eltöltenem azzal, hogy betöltéseket futtatok le, mérem az adatokat és hangolom a rendszert, hogy minél optimálisabb legyen.
Csak egyelőre nem tudom, hogyan kell ezeket mérni.szerk.: + írtam, hogy kaptam egy feladatot. Nem úgy állítottam be, mintha otthon csak passzióból csinálnám!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OLED TV topic
- Android játékok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Spórolós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest