Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
adott a gépem, GeForce VGA-val meg két monitorral.
vennék egy TV-t, ezért most kipróbáltam egy HDMI-s monitorral, hogyan tudnám az asztalt kiterjeszteni egy harmadik kijelzőre
az NV VGA-k GPU-nként csak két kijelzőt kezelnek, ezért az kilőve, de beugrott, hogy az i7-ben is van egy GPU, megpróbáltam azt.
legnagyobb meglepetésemre a Windows gond nélkül lekezelte szimultán a két GPU-t, simán kiterjesztette az asztalt a harmadik monitorra (a legdurvább, hogy a filmeket is az a GPU kódolja, amelyik kijelzőn épp fut a player, ha átrántom másik monitorra, akkor GPU-t vált)Linuxon viszont az Istenért nem tudtam ugyanezt kivitelezni.
az NVIDIA driverben hiába állítgattam a xineramat, meg az X-et, egyszerre max két monitort tudtam aktiválni, ha minden a VGA-ra volt kötve.
ha a harmadik monitort az Intel kimenetére dugtam, akkor azon csak a tty1 ment és semmi más.
az Intel GPU-t meg semmi se látta, lspci, semmi.
a driverjét nem tudtam felrakni, mert ütközik az egyik komponense (libgl) az nvidia-utilssaljah, a disztró Arch, de ez gondolom kiderült a linkből
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest