Hirdetés
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
szivat a gép és a vector linux...
kiírtam cd-re, bootolnék egy régi gépen (cel366, 64mb ram). ki tudom a biosban választani, hogy cd-ről bootoljon. eddig oké. aztán... bootol vinyóról.
nézem a táblázatot post után: cd-t nem lát. win alól látszik a cd.
floppy image-k kiírva. boot az 1. floppyról: boot failed. ennyi, semmi több.
próba a root floppyról (eleve tudtam, hogy az nem fog menni, de hátha): sűrű sípolás.
ami még szép az egészben, hogy ha dos-t bootolok, akkor a cd nem látszik alapból. ha meg wint (win98 van rajta), akkor meg megintcsak bajban vagyok, hisz azalól nem tudom indítani.
holnapra megpróbálok valahonnan hegeszteni egy olyan boot floppyt, amivel a cd-t is életre tudom kelteni, aztán újabb próba.
bár az az opció is játszik/játszhat, hogy a vinyót kiműtöm, otthon feldobom rá, aztán vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Autóhifi
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest