Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
szivat a gép és a vector linux...
kiírtam cd-re, bootolnék egy régi gépen (cel366, 64mb ram). ki tudom a biosban választani, hogy cd-ről bootoljon. eddig oké. aztán... bootol vinyóról.
nézem a táblázatot post után: cd-t nem lát. win alól látszik a cd.
floppy image-k kiírva. boot az 1. floppyról: boot failed. ennyi, semmi több.
próba a root floppyról (eleve tudtam, hogy az nem fog menni, de hátha): sűrű sípolás.
ami még szép az egészben, hogy ha dos-t bootolok, akkor a cd nem látszik alapból. ha meg wint (win98 van rajta), akkor meg megintcsak bajban vagyok, hisz azalól nem tudom indítani.
holnapra megpróbálok valahonnan hegeszteni egy olyan boot floppyt, amivel a cd-t is életre tudom kelteni, aztán újabb próba.
bár az az opció is játszik/játszhat, hogy a vinyót kiműtöm, otthon feldobom rá, aztán vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- LEGO klub
- Robotporszívók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen autót vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest