- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Nem lesz Xiaomi 16
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
az akksira részemről az egyetlen jó tipp a 2.6.32-es kernel. a 2.6.35-től felfelé mind szopó, nekem csak a 3.0.0.8-ban javult vissza, de az meg ubuntu luciddal nem volt túl gördülékeny.
nyilván a 2.6.32 meg brazos kapcsán nem egy trallala (gondolom én), bár én eddig mindent összekalapáltam azon a kernelen is (hd gyorsítás, dvb, kamera, ilyenek).
én részemről win 2003-ról váltottam ubuntura, és eddig az ubuntuk közül a 10.04 a legstabilabb. szerintem jó (újra)kezdet, egyébként pont a fentebb említett kernellel szállítják. hozzáteszem a többi linuxot nem piszkáltam, de ez a win 2003 után is meggyőző és kielégítőbb, mint az ablakok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -- 100% EREDETI AKKU, 1ÉV
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest