- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
az akksira részemről az egyetlen jó tipp a 2.6.32-es kernel. a 2.6.35-től felfelé mind szopó, nekem csak a 3.0.0.8-ban javult vissza, de az meg ubuntu luciddal nem volt túl gördülékeny.
nyilván a 2.6.32 meg brazos kapcsán nem egy trallala (gondolom én), bár én eddig mindent összekalapáltam azon a kernelen is (hd gyorsítás, dvb, kamera, ilyenek).
én részemről win 2003-ról váltottam ubuntura, és eddig az ubuntuk közül a 10.04 a legstabilabb. szerintem jó (újra)kezdet, egyébként pont a fentebb említett kernellel szállítják. hozzáteszem a többi linuxot nem piszkáltam, de ez a win 2003 után is meggyőző és kielégítőbb, mint az ablakok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Luck Dragon: Óraátállítás
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tesla topik
- Autós topik
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- S22 Ultra 512/12
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest