- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rigo88
aktív tag
válasz
Speeedfire #10290 üzenetére
hát a fdisk akkor nem segít. mert ahogy írtam, ez a router nfs-jén van.
megnézem a lapot hátha. bár sztem sokan küszködnek ezzel. igaz a legtöbben a pc egyik mappáját szeretnék bemountolni. ahhoz meg samba kell.. ők azzal szívnak. nekem meg itt a "jó kis" téhómos pirelli router és nem tudok vele mit kezdeni. rá se enged telnetelni (sshzni) hogy körülnézzek rajta.. hátha van valami buherálható konfig fájl rajta..
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest