- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- iPhone topik
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Bemutatkozott a Moto G Stylus (2026) és a Moto Pad (2026)
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rigo88
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
hát a fdisk akkor nem segít. mert ahogy írtam, ez a router nfs-jén van.
megnézem a lapot hátha. bár sztem sokan küszködnek ezzel. igaz a legtöbben a pc egyik mappáját szeretnék bemountolni. ahhoz meg samba kell.. ők azzal szívnak. nekem meg itt a "jó kis" téhómos pirelli router és nem tudok vele mit kezdeni. rá se enged telnetelni (sshzni) hogy körülnézzek rajta.. hátha van valami buherálható konfig fájl rajta..
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 boával garanciával
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest