Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
rigo88 #10289 üzenetére
Csak a locálisan csatolt eszközöket mondja meg neked.
Valahogy biztos lehet rá faragni fdisket. Sajnos distronként változik a hely. Én is alternatív linuxot használok a routeren és míg tplink alatt simán /dev/sda /dev/sdb és hasonlók vannak addig asus alatt sokkal cifrábbak.
Esetleg az linux distro oldalán nézz körbe kell hogy legyen manual/how-to hozzá.Más: Vbox alatt vagyok most a debiannal és hostname gondok vannak vele. Telepítéskor a debian-at adtam meg neki, végződésnek meg .lan-t
Szóval elvileg el lehetne érni a debian.lan címen is de semmi...
Illetve ez most nekem több gondot is okoz sajnos, többek között az proftpd is panaszkodik rá.A hostname -f parancsra azt írja, hogy ismeretlen host. Hogy lehetne egy localhost alatt megoldani, hogy minden működjön?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Elektromos autók - motorok
- Vírusirtó topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Google Pixel topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Trollok komolyan
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest