Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisgyerek85
senior tag
Sikeresen jelentem megoldottam a problémámat.
a DVD olvasót átjamperoltam masterba és kivettem a feltéve rossz memóriámat. Na most még nem tudom, hogy melyik volt a rossz a kettő közül (ezt majd később kiderítem)
Csak még annyi bajom lenne, hogy és nem írtam felhasználónevet / jelszót telepítésél és rendszerbetöltésnél pedig kérdezi, és nem enged belépni még akkor sem ha üresen hagyon.
Első belépésnél valahogy be tudtam lépni (ekkor tapasztaltam, hogy nem magyar, pedig én azt hittem, mert telepítésnél volt magyar is) de azóta sem tudok belépni.
Szóval várom a segítségeteket és nyugodtan mondhattok más linuxot is
én ezért keztem ezzel, mert vhol azt olvastam, hogy kezdésnek ez a legegyszerűbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Lexus, Toyota topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- További aktív témák...
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a DVD olvasót átjamperoltam masterba és kivettem a feltéve rossz memóriámat. Na most még nem tudom, hogy melyik volt a rossz a kettő közül (ezt majd később kiderítem)