- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisgyerek85
senior tag
Én telepítettem a suse linux 10.1-es verziót, de a netet sehogysem tudom beállítani. Hálózati beállítások kész vannak és nem tudok csatlakozni. Mikros netem van.
-
kisgyerek85
senior tag
Sikeresen jelentem megoldottam a problémámat. a DVD olvasót átjamperoltam masterba és kivettem a feltéve rossz memóriámat. Na most még nem tudom, hogy melyik volt a rossz a kettő közül (ezt majd később kiderítem)
Csak még annyi bajom lenne, hogy és nem írtam felhasználónevet / jelszót telepítésél és rendszerbetöltésnél pedig kérdezi, és nem enged belépni még akkor sem ha üresen hagyon.
Első belépésnél valahogy be tudtam lépni (ekkor tapasztaltam, hogy nem magyar, pedig én azt hittem, mert telepítésnél volt magyar is) de azóta sem tudok belépni.
Szóval várom a segítségeteket és nyugodtan mondhattok más linuxot is én ezért keztem ezzel, mert vhol azt olvastam, hogy kezdésnek ez a legegyszerűbb. -
kisgyerek85
senior tag
Sziasztok!
Szóval kezdeném ott hogy szeretnék linuxot használni. Kis böngészés után kiválasztottam számomra a suse linux-ot. Letöltöttem és kiírtam dvd-re, de telepítés közben kb. a félénél lefagy. Már kétszer próbáltam. Olvastam egy-két helyen, hogy mitől is lehet ez. És az olvasottak alapján látom, hogy a linux nagyon hardwer igényes, szóval ami winbe jó az linux-ba már lehet,h nem. Memória teszten átment, DVD olvasó/íróval szerintem nincs baj, Ide kábel is szerintem jó. De akkor mégis mi lehet a baja, miért fagy be nekem? Esetleg tudtok olyan programot amivel le tudom tesztelni a DVD olvasómat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest