- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
utgyuru
aktív tag
XFCE version 4.6.1 (Xfce 4.6)
De azóta meg tök jól megy a hang, és nem kellett hozzányúlnom. Újraindítottam, aztán jó volt. Viszont eszembe juttott egy másik esetet. Van egy alaplapi hangkártyám, meg egy PCI-on, a PCI-osat használom. Egyszer csak úgy "eltűnt" a rendszerből. Kijelentkeztem X-ből, meg vissza és semmi hangot nem akart adni. Megnéztem, /proc/asound/modules-ban csak az alaplapit mutatta. Újraindítottam, akkor is. Kikapcsoltam, bekapcsoltam újra, akkor meg minden okés volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AliExpress tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- LEGO klub
- Google Pixel topik
- Star Trek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest