Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Magisk
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
utgyuru
aktív tag
XFCE version 4.6.1 (Xfce 4.6)
De azóta meg tök jól megy a hang, és nem kellett hozzányúlnom. Újraindítottam, aztán jó volt. Viszont eszembe juttott egy másik esetet. Van egy alaplapi hangkártyám, meg egy PCI-on, a PCI-osat használom. Egyszer csak úgy "eltűnt" a rendszerből. Kijelentkeztem X-ből, meg vissza és semmi hangot nem akart adni. Megnéztem, /proc/asound/modules-ban csak az alaplapit mutatta. Újraindítottam, akkor is. Kikapcsoltam, bekapcsoltam újra, akkor meg minden okés volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Seed szerver topic
- Suzuki topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Formula-1
- További aktív témák...
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi