Hirdetés
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Áve

Lenne nekem egy gyors kérdésem. Elég triviális, de valahogy a google bácsi nem halmoz el jó válaszokkal.
OpenSuse11.2-ről van szó.
useradd-al létrehoztam egy "guest" felhasználót, a "users" groupba. Van nekem a home/publicba csatolva két teljes meghajtó(külön-külön könyvtárak alá). Ezeket szeretném, hogy ő elérje sftp-n (már megy, működik,de eddig nem kellett rajtam kivül más felhasználó), de csak olvasási joga legyen, illetve az egyik meghajtón lévő könyvtárak közül csak egyet lásson, a másikon láthatja az egészet.Remélem sikerült viszonylag érthetően megfogalmaznom mit szeretnék

Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple asztali gépek
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tekken 7 Playstation 4
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus 16 i5-11400H 16 GB RAM 512SSD RTX 3050 4 GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest