-
Mobilarena
A topicot az autós szimulátorok világával - ezen belül legfőképp a SIMBIN Studios játékaival - kapcsolatos kötetlen információcsere és segítségnyújtás céljából gondoltam létrehozni. Jöhetnek a különböző (legálisan használható) kiegészítő modok linkjei, a különböző spontán funrace-ek, vagy komolyabb multis versenyek meghívói, játékbeli setupok, kormánybeállítási és egyéb tanácsok, azt hiszem sokan vagyunk akik tudnánk profitálni a tapasztalatokból. Anno a Race07 Series PH topic is hasonló céllal indult, ám az már kinőtte magát kizárólag a PH WTCC liga topicjává, így remélem ez egy nagy, kötetlen topikként megmaradhat. Az infókat a multis szerverekről, az ötleteket, tanácsokat és a hozzászólásokat is várjuk nagy szeretettel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TannerHUN
aktív tag
válasz
dredbiro #1000 üzenetére
Van a lobby-n belül egy szűrő. Itt beállítod, hogy minimum 1-2 játékos legyen, ne legyen jelszavazva, aztán ennyi... Jóval kevesebb szervert fog mutatni, de legalább menni fognak. Nekem pl múltkor csak 5 szervert talált abból 3 jelszavazott liga szerver volt. A másik kettő meg módosított szerver, azaz valamilyen MOD volt fent, így hiányában nem lehetett csatlakozni. Úgyhogy ez nem csak nálad van így. Próbálkozni kell. Legfeljebb addig mással játszol, mondjuk a Race 07-el. Itt van ugyanígy szűrő is.
-
TannerHUN
aktív tag
válasz
dredbiro #994 üzenetére
Nekem is ilyen. A játék indításánál kiírja a serial-t. Ott van egy lehetőség, hogy másolod vagy csak bezárod. Ki is lehet pipálni, hogy ne mutassa többé az ablakot. Szóval bemész a multiplayer módba, itt regisztrálsz az e-mail címedre/nickedre. Hibát dob ki, mivel nekem is többször kellett megcsinálni, sőt már regisztráltam és csak úgy fogadja el a serialt, ha "újra" regisztrálsz. Újra ki kell tölteni a dolgokat, aztán megint hiba és így fog engedni játszani, azaz így tudsz bejutni a lobby-ba. Érdekes ez különben, mivel GT Legends és a GTR 1-nél is ugyan ezt csinálja. Egyébként, ha nem mutatja a serial ablakot, akkor a Steam-en belül a játék kiválasztása után (ne indítsd el!), jobb oldalt lenni kell egy CD-Key lehetőségnek és ez ugyan az az ablak amit Te leokézol a játék indítása előtt. Úgyhogy ne aggódj nem tűnt el a kódod
Kicsit körülményes a játék regisztrálása, minden internetes játék előtt el kell végezni, de legalább enged játszani...
-
Zahi
aktív tag
válasz
dredbiro #978 üzenetére
Ránéztem a GTR2-re és nekem gond nélkül fellép a szerverre, tele van szobával!
Nem tudom, hirtelen nálad akkor mi lehet a bibi..?
a telepítési könyvtárban nézd meg ezt a fájlt: LOCAL_IP_LOBBY.TXT. Abban kell benne lennie egy címnek, ami nálam így néz ki:gtr2server1.gtr-evolution.com
Én pikk-pakk fent vagyok
Hirtelen ez jutott eszembe, hátha neked nincs cím, azért nincs semmi a lobbyban.
Vagy nem tom. :S -
Zahi
aktív tag
válasz
dredbiro #978 üzenetére
Ja ,értem..
Sztem amit Subaru is mondott, nem kell mellre szívni, bármilyen okkal kirakhat az Admin..Lehet, pont Őt ütötted ki és másképp látta...nem számít!
GTR 2-nél nem tudom hirtelen, lehetséges, hogy megváltozott a szerverek elérhetősége. Aszem GTL-ben is úgy van, hogy a gyári címen már nincs szerver, új címre kell regisztrálni. De nem vagyok benne biztos, csak tippelek, rég nem mentem GTR-el sajna. De biztos, hogy vannak szerverek, mert szoktak menni Szabiék is, sztem majd Ő felvilágosít ez ügyben.Nézegess ide fel sűrűbben, amíg nem jelentkezik, vagy regelj a Masters-ra, ott első kézből kapsz info-t ez ügyben!
-
subaruwrc
félisten
válasz
dredbiro #976 üzenetére
ne vedd a szívedre de monzában mindig sok a paraszt és a csetepaté,ezért a modik is ki vannak hegyezve az ütközésekre
engem is kivágtak múltkor szó nélkül mert valaki nekem nem hagyott elég helyet aztán amikor már a füvön mentem két kerékkel 240-nél, akkor rálegyeztem egy kicsit ... -
neilszab
őstag
válasz
dredbiro #971 üzenetére
Szia, itt a PH!-án is van egy kis közösség, illetve ott van még az Racing Club Hungary... illetve úgy tudom, hogy a VSR-nek és az HROC-nak is vannak ingyenes bajnokságiak, de a GTR-Masters-en is csak 500 Ft az újonc tagság, szóval ez nem lehet akadály.
Ami nagyobb gond, hogy nincs kormányod, Joy-jal nem tudom melyikhez lehet csatlakozni, persze ha úgy is tudsz normálisan és balesetmentesen közlekedni, akkor nem fognak sehol rájönni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest