- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
A topicot az autós szimulátorok világával - ezen belül legfőképp a SIMBIN Studios játékaival - kapcsolatos kötetlen információcsere és segítségnyújtás céljából gondoltam létrehozni. Jöhetnek a különböző (legálisan használható) kiegészítő modok linkjei, a különböző spontán funrace-ek, vagy komolyabb multis versenyek meghívói, játékbeli setupok, kormánybeállítási és egyéb tanácsok, azt hiszem sokan vagyunk akik tudnánk profitálni a tapasztalatokból. Anno a Race07 Series PH topic is hasonló céllal indult, ám az már kinőtte magát kizárólag a PH WTCC liga topicjává, így remélem ez egy nagy, kötetlen topikként megmaradhat. Az infókat a multis szerverekről, az ötleteket, tanácsokat és a hozzászólásokat is várjuk nagy szeretettel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Pont ma olvastam, hogy a Cryengine 5 ingyenes lett.
Ingyenesen használható lett a CryEngine játékmotor isValahol nekünk ez jó, mert ha van egy jól működő grafikai motor, akkor a szimulátor fejlesztőinek a válláról ez rengeteg munkát levesz, többet tudnak az autókkal foglalkozni.
-
Allbundy
tag
Azzal az autók megjelenésének részletességét állítod.
Amire te gondoltál, az a Visible Cars, annál viszont nem csak rajtnál tűnnének el az ellenfelekA probléma nálam is fennáll régóta, még nem találtam megoldást. FPS ezen kívül rendben van.
Crossfire-t használok, hátha az zavar be .. -
neilszab
őstag
Ez nem teljesen így van, az helyezési lista felül és a büntetések kijelzése az két külön dolog.
A helyezések a POSITION BAR nevű cucc teszi ki felülre, míg a büntetések kiírásához az IN GAME OVERLAYS funkció kell... és sajnos ez írja ki a különböző egyéb feliratokat is alulra, ami engem is rettentően zavar...
Viszont válaszolva a kérdésedre, dedikált szerveres online futamokon jelenleg csak a standard GUI használható.
-
vlevi
nagyúr
Futam (de még gyakorlás közben is) agybajt kapok tőle, amikor hirtelen televágja a képernőt mindenféle számokkal. Arra gondolok, amikor a célegyenesen áthajtva hatalmas nagy felirattal kiírja az időket, és betakarja a teljes műszerfalat. Semelyik más játékban nem zavartak ennyire a futammal kapcsolatos feliratok, és, pl. a Race7-ben játék közben is lehetett ki/be kapcsolgatni, nem kellett a menübe visszamászni, és ott kikapcsolni véglegesen. Mert gyakorlás közben néha jól jön, ha látom az időket, de futamon többnyire csak zavar.
-
neilszab
őstag
Itt vannak a köridők, lehet váltogatni az autók és a pályák között:
RaceRoom LeaderboardEz alapján a 13-as és a 14-es között nincs nagy különbség, de dönts el magad.
Steam-en az 5 eurót nem kötelező mind elkölteni, megvár az ott téged.. -
neilszab
őstag
A GTR3-as autók lassabbak 1-2 másodperccel, mint az ADAC GT Masters-es autók, de hogy adott futamon mivel tudsz indulni, az csak a szerverbeállításoktól függ! Nálunk az RaceRoom Nyári Kupán minden GT3-as gép engedélyezve lesz a szerveren!
Szerdán tartunk egy bemelegítő "Shakedown" futamot a GT-as gépekkel:
Aki tervezi, hogy indul a vasárnap kezdődő 5 fordulós Summer Cup-on, az mindenképpen jöjjön el, hogy hasznos tapasztalatokat gyűjtsön a versenyre, de persze mindenki mást is szívesen látunk a rajtrácson!
A futam topikjában világosan leírtam, mi kell az induláshoz és mit hogy éri meg beszerezni... a kedd este 20:00-ig tartó 50%-os RaceRoom akciót pedig érdemes kihasználni a még hiányzó tartalmak beszerzéséhez!
-
En megvettem majdnem mindent a jatekhoz.
Nekem 3 osztaly van, amit imadok : regi dtm, group 5 esgt3/2.
Megvan mindharom jatek. Aseettot imadom. Pc-t csak a grafikaja miatt, meg hogy sok ismerosomnek megvan, es igy tudunk jot multizni. Raceroomot kiprobaltam, es a fizika nagyon jo, a hangok brutalisak. Nezegettem videokat, es ekkor ugy dontottem, megveszem.
Wtcc nem jon be ( megvettem, de nem tetszik
), ellenben a dtm 1992 es a group 5 kegyetlen. Szerintem ezen gepek itt a leghangulatosabbak.
Kezelhetobbek az acnal, de nem annyira konnyu, mint pcben.A grafika olyan amilyen ( dx9tol gyonyoru szerintem ), de a hangok az, az valami mas...
A fizika auto fuggo. Pl a gt3 mclaren itt jobb, mint acban, de mondhatnam a z4et is. A nissan szerintem katasztrofa, no meg a merci. Ellenben assettoba nincs, pcben van audi gt3, termeszetesen pct nem hiaba nem emlegetem. Az csak van. Fizika benne, na az nincs...
A palyakinalat is teljesen mas mint a tobbiben, hungaroringen vegigcsapatni egy omega dtmel, vagy mustang dtmel fantasztikus erzes.
En teljesen pozitivan allok a jatekhoz, csak ajanlani tudom.
Sokkal nagyobb hozzaertes kell mint a pchez, de megsem kell annyi, mint achoz.
Ez mind szubjektiv, sajat megitelesem!
-
Zahi
aktív tag
Jelenleg így áll a R3-ra:
[WTCC 2014]
Hát ha azt mondom, hogy nem lessz rossz, sztem nem kifejezés! -
Zahi
aktív tag
Arra is jönni fog, sztem Én értettem félre valamit a videóban. De nem is Ők tették fel, amit néztem, hanem valamelyik alkotó pakolt fel egy 30 perces videót, abban volt szó a tesztekről, jogokról, de már nem emlékszem, hol volt, mail-emre szoktam kapni értesítést, Én meg azt sztem töröltem!
De hó elején a Sector3 Studio (már nem Sim Bin) tett fel videót a csatornájára:
TC1 Chevy Cruze
Gondolom, nem 1 hónap, mire kész lessz, és nem 10 euro lessz ez sem -
Zahi
aktív tag
Mármint melyik játékra? a Race07-re v.színű már a 2015-ös lessz csak,
R3-ra meg szintén olyasmire emlékszem, (vagy 2 hónapja néztem a csatornájukat) mintha Ők is a 2015-öst emlegették volna 2014 helyett! Valami jogok rémlenek róla, mintha az ideire kapták volna meg, de lehet, rosszul emlékszem...
Race 07-re tuti lessz az idei, még készítés alatt van, de alakul
Bővebb infó majd a FB oldalon lessz, amint elérhető közelségbe kerül a kiadás. -
Zahi
aktív tag
Én, ha rám szakad a bank, akkor GT, mindenképp!!
Meg M1 Procar, '92-es DTM pakk, Hillclimb.. ilyenek. WTCC nem kell innen,mert van Race 07-re jobb!Ráadásul ott mehetünk vele Clubon belül.. Bajnokság, saját skin, meg ilyen finomságok!
'92-es DTM Mercivel hátul kullogok még, mert keveset mentem vele..Inkább a 635 CSi-re kéredzkedtem rá picit a tegnapi nap folyamán...
Eredményen javítottam is: Abszolute 154, Amateure:29. Magyar mezőny:3.(Amatőrben egyelőre)
De még van benne bőven, kezdem érezni az autót!
DTM Merci tolódik picit... -
Zahi
aktív tag
-
Zahi
aktív tag
Na, akkor rendben
Én jelenleg, ha időm engedi, akkor meek pár kört valamelyik Competitions-ön, bár elég szép űridőket mennek egyesek...
Iaz, Én keveset mentem/megyek, de nagyon nagy a difi..
Helyezéseim jelenlegFanatec:Get Real: 559.Magyarok közt: 31.
Amateur: 232. Magyarok közt:11.Hill Climb, 635 CSi: Absolute: 224, Magyarok közt:10.
Amateur: 49. , Magyarok közt 5.
Hozzátenném, ebben a kategóriában a jelenleg első olyan időt ment, amit egy jobb autóval sem lehet, tehát gyanús...Ráadásul ugye, Amateur kategóriában nem lehet setupolni sem, amivel sokat lehet nyerni...Csak a 2. helyezettre vert több, mint 5 mp-et.. Nem gyengén furcsa..92-es DTM Mercit most próbálgatom
Na, ez nagyon bejövős autó nekem, imádni való!! Ellentétben a GT2-es BMW-vel, az naon nem fexik nekem valahogy..A CSi az igen, az jó autó még állítás nélkül is. (Vagy csak szeretem a Hill Climb-et?
)
Amennyiben mentél valamelyiken, légyszi adj infótPEACE!
-
Zahi
aktív tag
Na, újból itt.. Letöltöttem az R3-at és utána megnéztem a könyvtárat, hogy néz ki.
Nos itt is .svm a car setup, tehát azt jól mondtad. A helye pedig nálam:
C:\Users\...
\Documents
\my games
\SimBin
\RaceRoom Racing Experience
\UserData
\CarSetups
Itt megkeresed az adott pályát, oda kell berakni annak az autónak a setup-ját, amelyiket letöltöd.
Amint bent van, játékon belül a setup-nál jelentkezni fog. Adj neki valamilyen álatalad felismerhető nevet,hogy könnyebb legyen kikereseni.
Peace. -
Zahi
aktív tag
Szia!
Jó rég nem jártam már erre sajna, de talán most lassan megtörik a jég..
Nos, az .svm fájl a R07-ben a car setup fájlja. Ezt tudom.
Az R3-ban fogalmam sincs, de nem kizárt, hogy ott is ez a fájl tartalmazza a beállításokat. Tehát, ha az általad említett topic-ban olyan kiterjesztést emlegetnek, akkor tuti, hogy autó beállításról van szó. -
törölt tag
..hogy mi fog meg? ...már alig emlékszem, jelenleg csak azt tudom mondani, hogy bármi mást indítok el elvesztem az érdeklődésem.
Nekem az AC-ról szinte mindig a RBR, a Richard Burns rally ugrik be, nem volt telitömve ezerféle számolással, de mégis a legélethűbb szim volt akkoriban, hiába számolt többet az F1C, vagy később az rF esetleg az NR2003, mégis az RBR volt az amivel kimentél aszfaltra és azt érezted hogy vááá ez az.
Nekem most ez az AC, egy fejlettebb szinten, az első élményem a BMW e30 volt, ahol elkapott ez az 'ááá ez az' érzés.
Már nem foglalkozom azzal hogy mi jó ebben vagy abban, elhagytam ezeket ami nem annyira tetszik azzal nem megyek, ami tetszik azzal megyek online-offline, amit pedig tovább faragnék azt moddolom.
kormány nélkül viszont nem ajánlom, vannak akik kontrollerrel tolják, de nekem ahhoz lövésem sincs.moddolás: autó modellek tekintetében több mint 100, pályák is rengeteg, a megfelelő topikban beszélhetünk erről.
Én ajánlom a Raceroom-t mindenképpen, mert jobb a versenyek körítése mint az AC-ban. Jobb az AI mint az AC-ban, és elég jól fut míg az AC-ban sok ellenfél mellett keményen megfekteti a gépeket.
-
törölt tag
Igen, ezt el kell dönteni,..de annak ellenére javaslom hogy én spec. letöröltem. Van feeling-je, és állítólag nagyon jó benne az AI.
Nekem csak azért nem kell, mert nálam minden időt az AC foglal le, már nem használok mást. Kivéve az rF2 ..hogy kipróbálhassam ha jön egy frissítés, de már nincs fent semmi más szim az Assetto-n kívül....pláne hogy nekem az AC már 60 giga.
szerk:
'ssza meg 60 giga..rf1-nél a max volt 50, pofám leszakad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Evga Supernova 650 GM 80+Gold Sfx/Atx
- R5 5500 2024 Márciusi vásárlás
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged