Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zahi

aktív tag

válasz Cortinaar #851 üzenetére

Én Javaslom bővíts a Sim Bin felé...Össze hasonlítást nem nagyon fogsz találni sokat, azon oknál fogva, hogy kevés komoly van...Általában, aki Sim Bin sim-mel tolja, azok nagy többsége próbálta is, meg megy is mással, de nem túl nagy a felhozatal..
    Igazából azt kellene eldöntened, hogy megfelel-e ami van neked?(GT L), ha igen, akkor az kellene még, hogy szeretnéd-e online csinálni a versenyzést??
    Jelenleg sztem a legfelkapottabb a Race 07...Bár van nagyon sok, minimum ennyi online az rFactorban is, Én amondó vagyok, bővíts erre...Vagy Sim Bin Mega Bunddle, vagy Race Injection...Nagyon sok fincsi mod van (erre is :D) ami nem teszi tönkre az alap játékot...Ráadásul, ha valaki szereti a Simezést, annak általában "bejön" ez a játék pakk...Steam-es változatot javaslom, de nem kötelező..Lehet aktíválni Steam-en a lemezest is! Asteam-esnek nagyon sok előnye van, hadd ne soroljam! :D
    Ha van GTL-ed és aktiválod Steam-en, már is lehet nyomulni online :D

Tehát előbb gondold át, mit szeretnél valójában, addig ne vegyél semmit...GTL-el is lehet menn online, de az igazi, ha megvannak a kiegészítők, alap játékok(Race 07) plusszban :D Ne végy semmit meggondolatlanul, mert leeht csak a "polcon fog porosodni" :P
    Azt tudom (elfogultan :D :D) Hogy a legnagyobb élményt a Sim Bin sorozat adja!!!!!!!!!!!!!!!!

De előbb nézz szét, nem mindegy a felhozatal(autó-pálya),hogy melyik tetszik, meg elsősorban a játszhatóság!!!!!!! Lehet, hogy teljesen más játék jön majd be neked..De, ha a valósághoz hasonlót akarsz, akkor maradj ezen a vonalon :D

Addig is jó gurulást a GTL-el! :D

• negro

őstag

válasz Cortinaar #851 üzenetére

En az Assetto Corsa -t javaslom probald ki. Kesz meg nincs de mar kiprobalhato. En spec ettol realisztikusabb szimulatorral meg nem talalkoztam eddig. A hangok is eszement elethuek benne es a grafika is eleg jo.

Itt egy sajat video mit mutat: [link]

Új hozzászólás Aktív témák