- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A topicot az autós szimulátorok világával - ezen belül legfőképp a SIMBIN Studios játékaival - kapcsolatos kötetlen információcsere és segítségnyújtás céljából gondoltam létrehozni. Jöhetnek a különböző (legálisan használható) kiegészítő modok linkjei, a különböző spontán funrace-ek, vagy komolyabb multis versenyek meghívói, játékbeli setupok, kormánybeállítási és egyéb tanácsok, azt hiszem sokan vagyunk akik tudnánk profitálni a tapasztalatokból. Anno a Race07 Series PH topic is hasonló céllal indult, ám az már kinőtte magát kizárólag a PH WTCC liga topicjává, így remélem ez egy nagy, kötetlen topikként megmaradhat. Az infókat a multis szerverekről, az ötleteket, tanácsokat és a hozzászólásokat is várjuk nagy szeretettel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zahi
aktív tag
válasz
Cortinaar #851 üzenetére
Én Javaslom bővíts a Sim Bin felé...Össze hasonlítást nem nagyon fogsz találni sokat, azon oknál fogva, hogy kevés komoly van...Általában, aki Sim Bin sim-mel tolja, azok nagy többsége próbálta is, meg megy is mással, de nem túl nagy a felhozatal..
Igazából azt kellene eldöntened, hogy megfelel-e ami van neked?(GT L), ha igen, akkor az kellene még, hogy szeretnéd-e online csinálni a versenyzést??
Jelenleg sztem a legfelkapottabb a Race 07...Bár van nagyon sok, minimum ennyi online az rFactorban is, Én amondó vagyok, bővíts erre...Vagy Sim Bin Mega Bunddle, vagy Race Injection...Nagyon sok fincsi mod van (erre is) ami nem teszi tönkre az alap játékot...Ráadásul, ha valaki szereti a Simezést, annak általában "bejön" ez a játék pakk...Steam-es változatot javaslom, de nem kötelező..Lehet aktíválni Steam-en a lemezest is! Asteam-esnek nagyon sok előnye van, hadd ne soroljam!
Ha van GTL-ed és aktiválod Steam-en, már is lehet nyomulni onlineTehát előbb gondold át, mit szeretnél valójában, addig ne vegyél semmit...GTL-el is lehet menn online, de az igazi, ha megvannak a kiegészítők, alap játékok(Race 07) plusszban
Ne végy semmit meggondolatlanul, mert leeht csak a "polcon fog porosodni"
Azt tudom (elfogultan) Hogy a legnagyobb élményt a Sim Bin sorozat adja!!!!!!!!!!!!!!!!
De előbb nézz szét, nem mindegy a felhozatal(autó-pálya),hogy melyik tetszik, meg elsősorban a játszhatóság!!!!!!! Lehet, hogy teljesen más játék jön majd be neked..De, ha a valósághoz hasonlót akarsz, akkor maradj ezen a vonalon
Addig is jó gurulást a GTL-el!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest