- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
A topicot az autós szimulátorok világával - ezen belül legfőképp a SIMBIN Studios játékaival - kapcsolatos kötetlen információcsere és segítségnyújtás céljából gondoltam létrehozni. Jöhetnek a különböző (legálisan használható) kiegészítő modok linkjei, a különböző spontán funrace-ek, vagy komolyabb multis versenyek meghívói, játékbeli setupok, kormánybeállítási és egyéb tanácsok, azt hiszem sokan vagyunk akik tudnánk profitálni a tapasztalatokból. Anno a Race07 Series PH topic is hasonló céllal indult, ám az már kinőtte magát kizárólag a PH WTCC liga topicjává, így remélem ez egy nagy, kötetlen topikként megmaradhat. Az infókat a multis szerverekről, az ötleteket, tanácsokat és a hozzászólásokat is várjuk nagy szeretettel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy84
tag
válasz
guftabi96 #1360 üzenetére
Szia! Időnként vannak akciók, amikor vagy külön a tartalmakat, vagy akár a komplett pakkokat is leárazzák. Legutóbb nyár elején volt 50%-os leárazás, de az akkor a pakkokat nem érintette.
Ahogy előttem írták, az autókat ki lehet ingyen próbálni a Raceroom saját pályáján, de se állítani nem lehet ekkor az autón. Ha csak bővebb kipróbálást szeretnél, akkor vegyél meg egy autót és ott van az ingyenes Portimao tesztpályának. -
-
neilszab
őstag
válasz
guftabi96 #1228 üzenetére
Minek? Az alapjáték így most ingyen van és csak azt teszem bele, amit én akarok. Nem értem miért lenne az jó, ha alap esetben is fizetnem kéne vmi olyan bajnokságért, ami esetleg nem érdekel...
A Race07-es cuccok kb felével sose mentem, csak muszáj volt mindig megvenni, mert adott esetben azzal volt egy csomagban, ami érdekelt.
-
neilszab
őstag
válasz
guftabi96 #1226 üzenetére
Pedig ha visszaemlékszel a Race07-re, akkor pont ezt csinálták, volt az alap szoftver és utána tonna számra a jöttek ki hozzá fix árú és tartalmú kiegészítők (Race On, GTR Evo, STCC, Race Injection, stb..) és ez az állapot teljesen tarthatatlan és követhetetlen volt..
Mivel az új tartalmak folyamatosan érkeznek a RaceRoom-hoz (új kocsik és pályák szinte havonta), ezért muszáj volt valamilyen rugalmas rendszert kidolgozniuk, így user is kedvére válogathat az igényei szerint és ők is folyamatos bevételhez jutnak. A rendszerrel szerintem nincs semmi gond, egyedül az árazás az, ami kicsit túlzó (mondjuk így is töredéke az iRacing-hez képest), de ha okosan csinálod és figyeled a különböző akciókat, akkor teljesen korrekt áron jutsz hozzá mindhez.
Most például este 7-ig AKCIÓS a Steam-en a DTM 2013 Experience Pack, ami 9 pályát tartalmaz, 1500 Ft-ért hülyeség nem megvenni!
Pláne, hogy pont ezek a pályák fognak kelleni a most induló R3E Nyári Kupához!
-
TannerHUN
aktív tag
válasz
guftabi96 #1131 üzenetére
Az hogy még nincs tapasztalatod, nem jelenti azt, hogy nem vesznek be sehová
Mindig élesben derül ki minden és nem a teszt alatt. A tudásod miatt ne aggódj, ez úgy is nagyon gyorsan gyarapodni fog, hidd el. Még magad is meglepődsz rajta, hogy milyen gyorsan
Én is fapadossal nyomultam. Sőt Zahi egy MOMO-val van mind a mai napig. És nagyon jó eredményei vannak. Valaki tud pl gamepaddal is menni szépen. Egyedül a billentyűzetet nem ajánlják sehol sem. Egyébként az írásodat elnézve még a fapados kormányt sem nőtted ki/szoktad meg, így tök felesleges erről beszélniBízz egy kicsit magadban!
De ha tényleg kevés időd van rá, akkor lehet az esetedben nem éri meg időt belefektetni... Ezt csak te tudhatod... Bár ha nagyon törekvő vagy az a fél óra is elég lesz arra, hogy fejlődj. Később, ahogy elkap a gépszíj (ha elkap), akkor úgy is több időt fogsz eltölteni vele
-
TannerHUN
aktív tag
válasz
guftabi96 #1127 üzenetére
Igen, ezt mi is unjuk!
Egy komoly szimulátort a fiatalabb generációval elcseszni nem valami életbiztosítás. Ha megnézed más nem szimulátor jellegű játékban is ugyan ez van megspékelve csalókkal. Undorító dolognak tartom én is...
Erre találták ki a Ligákat/közösségeket, hogy az ilyet kiszűrje. Nagyon jó versenyek vannak még nemzetközi szinten is és értékes nyeremények. Nem utolsó sorban még a valódi pályára is kikerülhetsz, ha jól vezetsz!
Nem akarok erről nagy vonalakban írni, mert mindenki más ugyan ezt írná, mint én. Zahi kolléga már felvilágosított, hogy hol is találsz erről infókat. -
Zahi
aktív tag
válasz
guftabi96 #1127 üzenetére
Szia! Nyugi, nem vagy vele egyedül, Aki régi motoros már ebben a játékban(is), az mind átélte ezt!
Amikor megunja az ember a sok idióta Dodzsem huszárt, olyankor szokott az jönni, hogy van-e valahol egy jó zárt közösség??
És jelenleg elmondhatom, nagyon sok jó Klub, Liga van, ott érdemes versenyezni, nem a Public szervereken, mert ott szinte mindig van GTA mániás!De, ha nem akarsz komolyabban foglalkozni vele, vagy nem szeretnéd egyelőre elkötelezni magad, mert ismeretlen számodra mindenki, akkor javaslom a FB oldalakat, ott vannak csoportok, ahol minden nagyobb Liga, Klub képviselteti magát, ezek amolyan közös csoportok, nem zárt közösség, mindenről szó van, ami a Sim Bin, vagy Race 07 játékkal kapcsolatos!! Többek között nyílt fan futamok, amolyan hirtelen összeröffenések, akár bajnokságok is mennek!
Érdemes figyelemmel követni, szinte mindennap van valami Fan futam valahol, győzz válogatni!
És, ha valamelyik Klub megtetszik idővel, akkor ott vannak "kéznél" a Klubok képviselői, nem kell keresgélni Őket!
[Sim Bin Race]
[Race 07 kibeszélő]
[Race 07 Magyarok]
Ezeken az oldalakon megtalálod a különböző Klubok címét is, itt nem konkurencia van, Race 07 közösség!
HA gondolod, várunk szeretettel mindegyik csoportba, és tuti lesz élvezetes versenyed, mert a Public Server-en nem a Multi a hibás,hanem a résztvevők!! -
hermanyi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Napelem
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Prohardver app (nem hivatalos)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe gar
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe gar
- MacBook Pro 14 M2 MAX 4(!)TB SSD 32GB RAM HUN
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest