-
Mobilarena
A topicot az autós szimulátorok világával - ezen belül legfőképp a SIMBIN Studios játékaival - kapcsolatos kötetlen információcsere és segítségnyújtás céljából gondoltam létrehozni. Jöhetnek a különböző (legálisan használható) kiegészítő modok linkjei, a különböző spontán funrace-ek, vagy komolyabb multis versenyek meghívói, játékbeli setupok, kormánybeállítási és egyéb tanácsok, azt hiszem sokan vagyunk akik tudnánk profitálni a tapasztalatokból. Anno a Race07 Series PH topic is hasonló céllal indult, ám az már kinőtte magát kizárólag a PH WTCC liga topicjává, így remélem ez egy nagy, kötetlen topikként megmaradhat. Az infókat a multis szerverekről, az ötleteket, tanácsokat és a hozzászólásokat is várjuk nagy szeretettel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
neilszab
őstag
WTCC autókkal elég szép adatbázisunk van, katt a pálya nevére és láthatod a köridőket:
GTR-Masters Rank (Race07)A tapasztalat, az hogy a legjobb időkhöz képest 3 másodpercen belül vagy, akkor már van keresni valód online. Nem érdemes nagyon halogatni, mert egyrészt összehasonlíthatatlanul izgalmasabb, másrészt a nyomás alatt 2x-3x olyan gyorsan fejlődsz. Csatázni meg a mezőn végében ugyan úgy lehet, mint az elejében, ha van azonos tudású ellenfél.
Nálunk ma este is lesznek nyílt FunRace-ek, érdemes lehet benézni, de persze nem csak mi vagyunk a világon, melegen ajánlom még a VSR és a HROC ligákat is, hogy ne csak dísznek legyen a Race07 a Steam fiókodban..
-
Zahi
aktív tag
Erre sajnos nem tudom a választ..Eredetileg volt a játékban egy világ ranglista, de nem tudom, a Steames változaton müxik-e, ? Egyébként, ha felmész egy nyílt szerverre, hamar kiderül, mire elég a Te időd?!
Bár a nyílt szerverek többsége tele van Dodzsem-huszárral azért lehet kifogni normális társaságot! Próbáld ki magad, veszteni nem vesztesz vele!
Én személy szerint Imolában vagy 2 éve biztos nem jártam, akkor is talán GTR2-ből 550 Maranello-val, vagy Murcialego-val, ha jól emlékszem..De az időt ne kérdezd...
AI-k ellen meg állítsd a legnehezebbre, akkor meglátod,hogy jól megy-e? Persze, lehet majd valaki ír időt, ami jó, Én nem tudok hirtelen..Max majd megyek egy kört Én is, hogy legyen időm! -
Zahi
aktív tag
Race 07 sorozat az, amelyikre még sokáig lesz kereslet (Race 07, Inkection,Race On..etc) ezekre ugyanis sok jó MOD található, illetve majdnem minden hónapban jön új!! De az alap játékra is sok-sok bajnokság van kiírva, a szerverek száma csak gyarapszik!
TEhát azt mondom, erre összpontosíts, sajnos a GTR-GTR2 lassan leáldozóban van, köszönhetően többek közt annak is, hogy, ha GT autót akarnak az emberek manapság nem veszik meg külön, van a Race 07 -re EVO, arra meg ott a sok mod.! Ha itt olvasgatsz, akkor mindig találsz új infót-segítséget a játékkal kapcsolatban!
-
Allbundy
tag
Ma már csak a Race07 és a GTL aktív igazán a SimBin repertoárból. Következő generációra még várni kell, a régebbiek pedig elég kihaltak, egy-egy különleges eseményt kivéve.
A GTL egyedisége és hangulata miatt minden bizonnyal sokáig élni fog a mai szinten, a Race07 pedig még néhány évig biztosan használatban lesz online.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest