- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
Gigi01 #14744 üzenetére
Szia. Mivel en most vagyok tul ezen a dilemman, megosztom. Ha a G27 bevalt, es abban az arkategoriaban keresel ismet, akkor azt kell venni.
Jobb nincs, ami pedig folotte van, az joval dragabb ugyan azokkal az opciokkal. En is reszben G27-rol valtottam(nekem az mint kormany nem jott be, inkabb hasznaltam a 10+ eves MOMO Force-ot). Sajnos az elromlott, kozben a kihasznalatlansag miatt en is eladtam a G27-et, igy most kormany nelkul voltam. G27-et nem akartam, a Thrust alap pont dupla annyiba fajt a valtoval, mint a G27, a Fanatec-bol hasznaltan csak maga az alap wheel es a base unit lett volna annyi(se H valto, se pedal, se F1 wheel), amennyi az elobb emlitett Thrust felallas. Igy maradt az arany kozeput... Eleg durva penzeket elkernek, foleg ugy, hogy ez meg csak nem is egy csucskategoria, hanem amatoroknek, jatekosoknak szant termekek.
Mai naptol en a Thrustmaster T500 RS hasznaloi koze leptem be, egy TH8 RS Shifter -el es egy Ferrari F1 wheel addon -sl(talan meglesz szemtelen aron egy Ferka 458-as perec is...). Meg nincs itt, valszeg csak a het vege fele kapom meg oket, de mar viszket a tenyerem.
Pedal modrol tud valaki valamit mondani? Gondolok itt azon, hogy a fekben a potit load cell-re cserelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Futópad inSPORTline Gardian G6
- IPhone 13 mini 256GB gyári független jó akku
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest