- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
válasz
Yellow73_a #362 üzenetére
Egyébként csoportos beszedéssel mit szokás fizetni? A rezsi számlákon kívül. Én amúgy ezt szeretem inkább manuálisan fizetni kártyával, így jobban követem a tényleges fogyasztást és számlázást. De érdekel, hogy van-e bármi más előny a csoportos beszedésben.
-
Mauzes
addikt
Annyiban igazat adok, hogy az 50k-s utalási limit fos és én sem nyitottam volna KH-nál számlát, ha nem muszáj. De ott kaptam a legjobb feltételű hitelt, amihez kell számla, és akkor már kihozom a legtöbbet a termékből. Utalásra valóban kell nekem is egy másik számlát fenntartanom. Szerencsére a Gránitnál van egy ősrégi megmaradt számlám, nem szanálták, ott korlát nélkül ingyenes utalás van.
Meg egyelőre a Rafi Premium-ot is megtartottam, mert ott jó a kp felvétel és közel van az atm-jük.
(Az Unicredit pl. nagyon felbaszta az agyam. Feleségem vásárolt ingatlant, és egyszerűen nem tudta kifizetni kavarás nélkül a vételárat (pedig az lett volna jó, hogy ügyvédes aláíráskor egyösszegben). Egyrészt a limitmódosításhoz muszáj volt bemennie a bankba, telefonos azonosításra sem engedték. Majd ott kiderült, hogy 80 millió a max napi utalási limit, NEM LEHETSÉGES magasabb beállítás. Ez mi a lósz*r? Az app-juk is trágya.)
-
Mauzes
addikt
Igen, a 800k vs. 500k témáját még a KH banki alkalmazottak sem tudják megmondani. Állítólag az van, hogy elvileg a bank felmondhatná a szerződést, ha nem jön be a 800k, mert az "igénybevételi feltétel" nem teljesül, viszont díjat semmiképp nem számíthat fel legalább 500k esetén (plusz kapcsolódó feltételek), mert arra egyértelműen szerepel a 0 Ft a hirdetményben. Viszont marhára nem érdeke ez a banknak, úgyhogy nem mondja fel a szerződést. Ilyen esetről még senki nem hallott - de ha itt van olyan, cáfolja meg.
Ami viszont fontos és jó hír: a 100 ezer Ft kártyás vásárlás a hitelkártyával is teljesthető. Mivel élelmiszerre 1% visszatérítést ad, szerintem ez a feltétel nagyon könnyen teljesíthető, sőt kifejezetten megéri Prémium ügyfélként, hogy legyen egy KH-s hitelkártyád, aminek zéró költsége van.
(Bónusz: most még 40 ezret hozzád is vág a KH, ha nyitsz egy új számlát. Bankváltásnál meg 60 ezret.)
-
Mauzes
addikt
válasz
confuser #222 üzenetére
Annyi benne a foglalkozás, hogy nekem folyószámlából is több van, és egyiken sem tartok sok pénzt alapból, hanem be vannak fektetve, tehát nem tudom/akarom automatikusan levonatni a tartozásokat, mindig néznem kell minden hitelnél, hogy mi a fizetendő, ráadásul nem is ugyanakkor van a fordulónap a különféle termékeknél, stb.
Nem mondom, hogy iszonyat nagy meló, de míg fiatal korombon kifejezetten kerestem a sprórolási lehetőségeket és örültem, hogy kis extra munkával megtakarítok (keresek egy kicsit), de most már néha úgy érzem, hogy öreg vagyok ehhez, legyen inkább kényelmesebb az életem.
-
Mauzes
addikt
válasz
confuser #217 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy nekem bőven elég, ha ingyen van a bankolás (sőt, nettó pluszban jövök ki), azon már nem aggódom, hogy abszolút mindent kimaxoljak. Sőt, már néha inkább az egyszerűsítésen gondolkodom, hogy a 3 hitelkártya is overkill, a kényelemnek is van egy előnye, hogy egyszerűen kevesebb termékkel kelljen bármennyit foglalkozni.
-
Mauzes
addikt
válasz
confuser #213 üzenetére
Én így kombinálom a kártyákat:
- KH hitelkártya: élelmiszer, önmagában nagy tétel. Mivel Premium vagyok, ingyen van.
- Erste Max: mindeféle kajálások (irodai kantin, gyorskaják, étteremek), és kulturális szolgáltatások, jegyek/belépők. Bőven jól termel csak ezekre is
- MBH Go: minden másra. Szerintem jobb a visszatérítési rendszere, mint a Cofidisnek. Valami fura okból nekem sose vonnak le semmilyen díjat (ez másnak is így van?) -
Mauzes
addikt
Sziasztok, tudja valaki, hogy a K&H hitelkártyáról történő Revolut feltöltés az vásárlásnak minősül-e / díjmentes?
Korábbi infóm szerint a Raiffeisen és MBH hitelkártyával díjmentesen működik, de pl. Erste hitelkártya meg díjat számol fel. -
Mauzes
addikt
Sziasztok, használ esetleg valaki hitelkártyát a K&H Prémium bankszámlája mellett? Ilyen esetben a hitelkártya mindenkori díja tényleg 0 Ft? A Prémium oldalon ezt írja a banki honlap (lásd lent), de a hitelkártya hirdetményben meg nincs szó ilyenről, hanem 8691 Ft éves díjat ír.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elite: Dangerous
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest