Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Viszlát

    addikt

    válasz vond #133545 üzenetére

    Persze, most egy kicsit elvisz a hév, az elmúlt 16 veretlenül megvívott meccs miatt, de egyre inkább úgy érzem, hogy kezd összeállni egy újabb legendás Manchester United.

    Naaaa. :) Bizakodásra van ok az tény, bár a tegnapit nem láttam, de a Sheffield ellenit öröm volt nézni, magabiztosan, végig kézben tartva a meccset egy olyan ellenfél ellen, akinek alapból nem fekszik a stílusa. Szóval fejlődés egyértelműen van, ezt csak az ostoba meg az nem látja aki nem néz United meccseket, első körben a Sheffielddel ugye döntetlent játszottunk, a Bournemouth-tól meg kikaptunk*. Számomra ez annyit jelent, hogy talán kimásztunk végre a gödörből és van mire alapozni. Még ez a pöcstalicska Pogba is összekapta magát, egész értelmesen játszik mostanában, talán jót tett a fejének, hogy nem egyedüli játékmester már a csapatnál.

    Komoly, hogy nem elérhetetlen a harmadik hely, lehet ebből még nagyon izgalmas utolsó forduló, de még lesz pár nehéz meccs addig.

    * Hozzátenném, hogy hiába "kiscsapatok" ezek (Sheffied, Bournemouth, Brighton, stb.), érdemes megnézni, hogy a körbeszopkodott Arsenal vagy a Chelsea miket játszott ezek ellen, szóval egyáltalán nem kis dolog, hogy tudtuk hozni ezeket a meccseket.

    [ Szerkesztve ]

    "How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

Új hozzászólás Aktív témák