Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Viszlát

    addikt

    válasz bagyulajuve #131987 üzenetére

    Akkor te sem láttál még szakszervezetet közelről. :)

    Derby striker Rooney says he is happy to offer support but asked: "Why are footballers suddenly the scapegoats?"

    Szóval szó sincs arról, hogy élből elutasítanák a dolgot, sőt:

    Derby player-coach Rooney questioned the timing of the Premier League's proposed wage cuts when top-flight captains were already in discussions as to how they could set up a fund that would go to a charitable cause, most likely the NHS.

    Őszintén szólva nekem szimpatikusabb egy ilyen maguk által szervezett akció, minthogy a PL intézkedne az ÖSSZES focista nevében. Ráadásul ezt az adózott jövedelmükből tennék, tehát nem lenne adóveszteség mint egy bérmegvonás esetén. Rooney is azt mondta, hogy jobb lenne ha a klubok ülnének le a játékosaikkal, minthogy fentről húzzanak rájuk akármit is. Ezzel nagyon nehéz vitatkozni és még mindig nem arról van szó, hogy hogyan tudják kihúzni magukat a megszorítások alól, sőt azt mondja, hogy vannak a javasolt 30%-nál többet is meg tudnának maguknak engedni:

    Personally, I'd have no problem with some of us paying more. I don't think that would cause any dressing room problems.

    Na hát ezért veszélyes nekiállni szidni bárkit is egy "érdekesen" fordított és kiragadott részletekből építkező magyar cikk alapján. Személy szerint a magyar cikk íróját rángatnám meg ezért a hangulatkeltő és szándékosan félrevezető megnyilvánulásáért. :U

    "How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

Új hozzászólás Aktív témák