- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ps Vita
őstag
Akkor se mondtál igazat,most már beláthatnád .főleg,hogy 2000,2001 is 100 milla fölött volt,
A Neymar ügynél meg nem mind1,így is kifizetett ennyit a klub,csak még meg is szívta...
A játékos eladás meg ugyanúgy ott van a többi klubnál is,most csak a kiadásokról beszélünkDe én le is zárom a témát,az a lényeg,hogy a Barca már jó párszor túllépte a 100-as határt,bármennyire is tagadod,meg magyarázod.
Ellenben a szerinted minden évben 100 fölött költekező Bayernnel,aki egyszer se költött még annyit -
salival
aktív tag
Az a reális amikor normál, piaci alapon szereznek pénzt a futballklubok, nem testvércégek szponzorációiból és állami adakozásból. Ennyi. MU Adidas szerződése teljesen rendben van, City, PSG arab szponzorai nincsenek rendben.
----
Gerrard visszavonul, király. Végre 34 évesen nem a nyomorult Woy bagoly edzéseire/meccseire kell járnia év közben. Mondjuk vicces lesz FatRooney-n a karszalag.
----
Remyt meg leigazolta a pool 8m-ért, most megy amerikába orvosira.
Boriniért pedig 14m-t adott a Szunderland, oltári nagy pénz érte, de ő inkább olaszországba menne, vagy BL klubba.
Assaidi 7m-ért megy majd a Stoke-ba.
Aspas kölcsönbe ment a Sevillához.
Markovic jött 20m-ért a Benficától.
Lovren a héten jön 16m-ért.
Origi szintén a poolé lesz 8m-ért, de még egy évet marad Lille-ben. -
Ps Vita
őstag
Nem egyáltalán nem különös,főleg,hogy az egyik ingyen jött(úgy,hogy jó 50 milliós piaci értéke van,ezt miért ne használná ki a Bayern,ha jönni akar,jöjjön)
Semmi különbséget nem látok a között,hogy egy külföldi vagy belföldi csapat játékosát igazolja le,mivel nincs is...
De amúgy a Dortmundot nem szidta senki,amikor elvitte a Gladbach legjobb játékosát,de ha mi vinnék el Humelst lenne jó nagy anyázás...Nem gondolom tökéletesnek a csapatot, csak az a bajom,hogy faszságokat beszélsz,ennyi
Azt írod,hogy a Bayern folyton 100 milka fölött költött,miközben egyszer se közelítette meg.
(A Barca már nem először idén teszi meg ezt,és gondolom nem hiába tiltották el)
Közben a FFP-re hivatkozol,miközben annak tökéletesen megfelel,sőt példa lehet a többi klubnak,akik hitelből müködnek.
Ha ezeket nem írod le,nem is válaszolok,csak szúrta a szemem a sok ostobaság -
Enzolord
addikt
Az ,hogy a Reált a királyi család is nyomja, csak egy dolog, attól még az legális... Én nem ez miatt nem kedvelem őket, de ez nem ugyan az, mint a PSG egyik zsebből a másikba rakó tulaja.. A ciki is uaz a kategória, arab befektető, alvállalat tolja bele a lóvét ilyen olyan marketingjog címszóval, de nem egy cégtől kap ennyi lét, ennek ellenére ez is gusztustalan.. Viszont a MU és aZ aDIDAS KÖZÖTT KÖTÖTT mez szerződés tisztán piaci, tekintve hogy nincs átfedés a tulajok közt.. A Bayern a Bundásliga krémjét igazolja le többnyire, de gazdaságilag toronymagasan a legegészségesebb struktúrával rendelkezik..
-
Ps Vita
őstag
Pont,hogy az óriás klubok közül a Bayern a legvisszafogottab az átigazolási piacon,és talán a legtöbb saját nevelésű játékosa van
Ha bármelyik klub megvesz egy másik játékost egy másik csapattól,nincs lerablás,de persze ha a Bayern az,akkor szánalmasezenkivűl a fél Dortmund az két játékos,ebből egy ingyen jött
folytasd csak az elvakult utálkozásodat.jól áll.Az meg,hogy a Barcát kihagyod a nagy költekezők közül,mutatja a szánalmas elvakultságodat,miközben most vettek egy játékost majd 90 millióért(a Bayernnél 40 a max....),úgy hogy óriási hiteleik vannak
(a Bayernnek semennyi)
Meg az is érdekelne,hogy mire költött minden évben 100 millió felett -
7600 GS
addikt
Szerintem Negredo is tudja, hogy ő kevés alapkezdőnek egy Real Madrid szintű csapatba, viszont éppen ő lenne a tökéletes ember Benzema helyetteseként.
Ráadásul Real nevelés, ismeri a légkört, és itt nagyobb esélye is lenne egy BL győzelemre.
Az Atletico amúgy vissza fog esni, nem fog beleszólni a két nagy dolgába, túl sok és túl minőségi embert adtak el.
-
szami777
addikt
Haha,
vagy helyette megy egy olyan bajnokságba, ahol 4-5 csapat is versenyezhet a bajnoki címért, van színvonal és olyan igazi védők ellen kell párharcokat nyernie, amik tényleg kihívást és fejlődést jelentenek.
(tavaly belenéztem a francia bajnokság meccseibe, köztük a PSG meccseibe is és hát... hogy is mondjam, PL szintet finoman szólva se közelíti meg.)
Persze ha DM-nek a pénz számít és nem bír ki egy kurva évet sem BL nélkül az az ő baja, menjen csak a PSG-hez, de jobban járna egy MU-val akkor is.(#53285) KisTücsök
Igen, Mou mellett jó kis segédedző lehetne.
Kicsit olyan ez, mint amikor anno Schumi visszatért a forma-1-be. Neki se kellett volna. -
KisTücsök
addikt
Jó lesz az a PSG, szerintem is.
Mondom, nem tudom, minek kellett ő.
Ingyen volt, azt kész. Costaval kapcsolatban vedd figyelembe az árát is. Hasonló formában lévő csatár nem igen lett volna elérhető, csak kb dupla áron. Lukakunak még bizonytalan a sorsa. Remélem azért kapni fog egy lehetőséget.
xsanyi77:
Fene tudja. Én nem erőltetném, mint játékost. Nagyon szépen zárta a karrierjét a csapatnál, nem kéne elrontani (nem mondom, hogy mindeképpen elrontaná, de meg van az esély).
Akkor nem marad Lukaku? Vagy megy megint kölcsönbe? Engem csak ez érdekel.
Meg a kapus poszt.
-
KisTücsök
addikt
Igen. muhaha.
Tiago ingyen jött. Azt nem tudom, minek, de ingyen volt. Filipe hiányposztra jött, hasonló kvalitású játékost ezen a poszton ennyi pénzért nem lehetett volna venni. Costa ugyan ez. Bár nekem nem hiányzott, de ez van.
Koke sem hiszem, hogy maradna, de ő már a 40 millás kategória szvsz.
-
viharhozo
addikt
Pedig konnyen lehet, h vedo lesz belole a Bayernben.
Ha a Barcelona nem viszi, a Romanak meg nem tudom, van-e ennyi penze, akkor marad a Bayern, es allitolag erdeklodes is volt. Pepo a halalaig ragaszkodik a kozeppalyas Lahmhoz, es a helyere, Alaba mintajara egy alapvetoen tamado szelsot akar jobbhatvednek.
Egy nagyobb igazolas lesz a Bayernnel, Mandzukic + Kroos penzebol mindenkepp vesznek valakit, es Cuadradon kivul komoly nev meg pletykaszinten se merult fel.
-
cyberkind
félisten
De ha már kitesz egy csapatot a Fifa, legalább logikusan kéne költeni a pénzt, nem pl egy 27 éves játékosra 100-at, ebből simán vehettek volna 2 Luizt, azt a védelem meg is van oldva.
Alonso sajna kezd öregedni, meg fáradni, sokszor látszik rajta hogy a 90 percet se bírja végig, 2 év múlva tuti elengedik ingyen, Casemiro kölcsönbe megy, ahogy elvileg Illara is.
James pedig DM helyére jön ezt ne feledjük mert tud szélsőt játszani Isco meg nem.
Szerintem Neuer simán megkaphatta volna mindkét díjat, és akkor senkinek egy szava se lenne. -
cyberkind
félisten
Én az alulmaradtat, az árára értettem mint anno CR-re írta mindenki hogy szegény, erről is lecsúszott meg blabla, engem pedig abszolút nem érint érzékenyen, ugyanis 2010 óta rühellem, már akkor se értettem hogy minek volt oda érte a fél világ és most se értem.
A fikázásra meg annyit, hogy a Barca "kineveli" a sztárok nem reálmadridozik, de ezek szerint mégis.
Nekem a Real-ban Iker az Isten, nem Cr vagy más, tán még Ramos jöhet Iker után.
Persze hogy fikáztam, mikor a vb aranylabdás játékos nincs a top 11-ben, tehát felmerül a kérdés minek kapta meg a díjat?Ez a nyomd el magad duma nem az én szinten, úgy hogy köszönöm a beszélgetést.
-
callmeakos
veterán
Ezen ne vesszünk össze. Véletlenül sem minősítésként használtam azt a kifejezést, főleg nem akartam degradálni Messit. Mindösszesen nem értek azzal egyet hogy ő volt a vb legjobbja, van rajta körülbelül még jópár játékos, aki jobban megérdemelte volna. Ennyi. Nem kell túlgondolni, nem is kell, nincs benne annyi.
Peace
-
cyberkind
félisten
-
Tibiajax
nagyúr
áh..
már úgyis akartam cserélni, csak megvártam vele az elődöntőt
amúgy én ha van gaal-ék helyébe lennék, azért is hazarepülnék a picsába. szarnék látványosan a bronzmeccsre is, meg az egész országra IS. főleg azután, amit tettek volna a csapattal, ha bejutnak a döntőbe
a szálloda-csere kabaréra gondolok, tudjátok -
viharhozo
addikt
Senki nem vitatja Messi tudasat, de ez az argentin csapat _nem_ rola szol, hanem mondjuk Mascheranorol meg Bigliarol. Meg Sabellarol, aki rajott, h Messinek itt nincsenek tarsai, ezert vedekezni kell, hadd kinlodjon elol egyedul.
Azt meg kicsit megleponek tartom, h ilyen jol ismered ezeket a jatekosokat civilben, de tobb is veszett Mohacsnal.
Hogy ki mekkora egyeniseg, azt pedig 35 eve megmondtak, es ez orokervenyu, azota sem valtozott.
-
-
Integra
titán
nem tudok a mindenkivel mit kezdeni, ki az a mindenki?
azt tudom, hogy én ezt gondolom
tárgyilagosan megítélve az van, hogy a braziloknál nincsen kulcsember és csapatkapitány sem, tehát a két legfontosabb húzóember kiesik. ki veszi át a karakteres vezér szerepét? luiz? talán... szubjektív -de nem lebecsülendő-, hogy hazai terepen játszanak, tehát lejteni fog, továbbá ott van, hogy most zsunior sérülése miatt jobban összekovácsolódhatnak, mint eddig és ez egy pszichológiai előnyt is jelenthet a németekkel szemben.
ugyanakkor azt is gondolom, hogy a németek vannak annyira profik, képzettek, egyénileg is a legjobb játékosaik vannak, fizikailag is szörnyetegek, hogy ennek ellenére gép módjára megfogják oldani a dolgot. bár a középpályával van némi szkepticizmusom, ha a gyengélkedő khedira fog kezdeni.
az, hogy szerinted ez könnyelmű kijelentés, ez meg hol érdekel engem? sehol. te itt sopánkodsz meg mik lehetnek, én meg azt mondom, hogy szerintem mi lesz. nem tartozom a sopánkodós, döntésképtelen emberek közé. mindössze ennyiről van szó. -
Tibiajax
nagyúr
-
salival
aktív tag
olvastad a cikket? bazzeg ez bbc nem barszanoticias vagy mi a tök.
relase clause 70-80m font között van. pool csak akkor adja el ha ezt megadják. csütörtökön azzal váltak el a felek hogy ezt ki fogja csengetni a barsza. pénteken ezt lefixálták csak arra várnak a felek hogy alexis akar-e jönni (nem).de ugyanezt megírta az echo - james pearce, a press association és hunter a guardiantól.
(#51210) KisTücsök: nem. az a 90+m font csak az angol csapatokra vonatkozott. barreálnak más relase clasue van
-
-
salival
aktív tag
-
salival
aktív tag
Te ezt nagyon túlreagálod. Picit nézz ki a hungarokatalán szemüveg mögül. Ebben az esetben (persze nem volt kötelező odagurítani a labdát) Simeone volt az idegbeteg inkább.
Varane pedig fantasztikus védő. Talán már írtam, hogy szerintem Európa legnagyobb védőtehetsége szenzációs képességekkel. Ha a jövőben elkerülik a sérülések akkor hatalmas jövő áll előtte.
A franciáknál pedig a Varane-Sakho páros szerintem a VB legjobb hátvédpárosa. Mindig azokat a védelmeket preferáltam melyekben két különböző stílus van jelen amellett hogy mindegyik kiválóan passzol és helyezkedik. Itt Varane tökéletesen képviseli a proaktív védekezést és a gyorsaságot, Sakho pedig a reaktív védekezést és a fizikai erőt. -
Sickboy25
addikt
-
SpaceKombajn
aktív tag
A Te linkedben azt irja, hogy a Malagabol szerzodik a MC-be. Ez valami orbitalisan kacsa dolog, en megkerdojeleznem a portal hitelesseget. Itt a wiki oldal is irja, hogy az AM-ben van, plusz mar meccsen is jatszott..
Igen, az Atleticoba ment(mint kiderült, csak egy rövid időre), és a City onnan vette meg.
-
Sickboy25
addikt
-
IreN!CuS
őstag
Integra jól leírta .
Igaz ez személy függő de gondolj bele elment a Barca-ba ott volt 3 évet majd eljött mert öreg ,sérült volt ,van jobb ,van fiatalabb stb stb , majd az első adandó alkalommal bebassza nekik a gólt , hát én sem sírva néznék lefelé hanem "őrjöngenék" ahogy ő tette
Szóval ne misztifikáljuk túl szerintem ,nincs értelme.
-
Integra
titán
te vagy aki a sportszerűséget fogja definiálni? ne nevettess már...
nem ő a paraszt, hanem azok akik azért, mert örül, máris megköpködik és sportszerűtlennek minősítik. ne haragudj, ez olyan egyszerűségre és felületességre vall...
érdekes módon a barca játékosok egytől egyig beszéltek vele, ölelték, nevettek vele végig látszott a meccsen, hogy tisztelik egymást.az antipatikus, unszimpatikus nincsen.
-
Integra
titán
nana, valdes nem egy kupac szar és ilyen hülyeséget ne is nagyon írj. kb mindent megnyert valdes, profi kapus. sokan szeretnének a helyében lenni. vagy netán neked is még pár éve a csattogós lepke volt a középpontban, mint az ifjú titán topictársunknak, hogy ilyeneket írsz és nem emlékszel valdes-re mit köszönhet neki a barcelona?
valdes egyszerűen elfáradt a klubnál, jó kapus ő még nagyon, de itt kiégett. váltania kell, új kihívás, friss szél, új arcok. teljesen természetes. semmi sem tart örökké ebben a tekinetben.
vagy neked nem volt még olyan, hogy valamit sok-sok éven át csináltál és már nem lelted benne úgy örömöd, mint az elején? dehogyem.. nála sincsen másképpen.
picit több tiszteletet valdes-nek, ráadásul nem egy balhékeverő típus.iker-nek abszolút örülnék, bármikor szívesen látom a kapuban de gea vagy ter stegen helyett. és nem érdekel az sem, hogy a real milyen pofont érdemelne meg. figo után valóban egy fricska lenne, de ha a vérfanok ezért nekiállnak köpködni a másikra, meg a sajátjukra is.... na az gáz..
ez csak foci és ezt sosem szabad elfelejteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest