Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
Matri ma volt orvosi vizsgálatnál a Fionál
-
törölt tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Így van.. De ezt már rég tudjuk. Az angol játékvezetés - megkockáztatom -, a magyar alatt van valahol. Bár nem nézek magyar focit.
Webbet és Atkinsont biztos látni fogjuk. Clattenburg meg majd lesz a 4. játékvezető.(Most így eszembe jutott, hogy tudod kit láttam régen meccset vezetni ? Phil Dowd-ot. Régebben bírtam a tagot, de volt egy jó pár igen rossz döntése.. )
-
Sickboy25
addikt
válasz
Sickboy25
üzenetére
Még mindig Nextman-hez:
9 európai bíró fúj a VB-n... a 33 -ból... pl.: Tahiti, Fidzsi szigetek, Bahrein, Ruanda, Salvador... Nah ezeknél a "BL kurva" (Kassai) is jobb...
Szerk.: Látom válaszoltál és pont ellenkezőjét írod, mint amit állítottál... Amúgy mi a 20 topliga???
DeathAdder: Csak Webb angliából...
-
-
nextman
aktív tag
Szerintem csoda, hogy egyaltalan szoba szokott kerulni, hogy magyar birot hivjanak barhova is, miutan a focink a beka hatsoja alatt van 2 fenyevvel.
@ Sickboy:
Hat mondjuk valasszak a top 20 bajnoksagot, es onnan hivjanak birokat. Ez lenne logikus.
Honnan tudod, hogy Ciprusban nincsenek -e jo birok? Ha a vilag legjobb biroja ott lenne, akkor se lenne eselye kijutni.
Ehhez kepest mi meg jol jarunk, mert a tradicio miatt kapnak lehetoseget a magyar birok, de ha a focinkra nezunk, ennek alapja nincs. -
Sickboy25
addikt
válasz
gyuromoj
üzenetére
Úgy hogy pont most lett 3. a világ legjobb játékvezetőinek szavazásán... Akkor mi van??? Jah és Howard Webb lett a legjobb... Nah ezt nem kicsit tartom túlzásnak...
Nextman: bármennyire hihetetlen nálunk azért vannak szarabb bajnokságok is (bár nem sok
), de azért egy ománi vagy vietnami vagy koreai bíró nehogy már jobban fújjon... Ezt kétlem! Szerinted akkor csak angol, német, olasz és spanyol játékvezetők közül lehet választani. Mert az argentín és brazil bajnokság is kutyaütő... Vagyis inkább úgy mondanám, hogy a 4 legnagyobbon kívül van még kb. 3 elmegy bajnokság a többi szart sem ér... Sok már nem marad... -
gyuromoj
veterán
Vb 2014: Kassai Viktor nem került be a játékvezetői keretbe!
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) kijelölte a nyári brazíliai világbajnokság játékvezetői keretét – adta hírül a FIFA hivatalos közleményben. A 25 kiválasztott bírói hármasba nem került magyar trió, így Kassai Viktor a 2012-es Európa-bajnokság után a vb-n nem lesz ott.
-
venember83
nagyúr
válasz
cyberkind
üzenetére
Egyszerűen azért, mert az olasz fociban egyre kevesebb a pénz, egyre kevesebb a támogató. Az olaszok meg eddig erre építettek, nem érdekelték őket a stadionok, a nézők, csak tévé és szponzor legyen. A legtöbb klub csak bérli a stadionját a várostól, ezért pénzt nem nagyon látnak a meccsekből. Most ezért is magaslik ki a Juventus, mert megvan a stadion, ami kb. folyamatosan teltházas, van Juventus múzeum az alagsorban, kiadó üzlethelyiségek stb. A két milánói klub esetében meg indokolható a pénztelenség a két tulajdonos pénzügyi kifulladásával, az Inter vette a sztárokat Mancini és Mourinho idejében, de ez a modell nem volt fenntartható, ahogy a Milannál se volt egészséges a bevétel-kiadás mérleg. Én ezekre a dolgokra tippelnék.
-
-
szab.tam
nagyúr
besence open.
(támogatott teniszpálya besencén.)
m1.
dok film.
most.befostok.

nagyon jó.
tényleg.**
sport forever

-
Ps Vita
őstag
-
gyuromoj
veterán
Zlatan Ibrahimovic, a francia Paris SG 32 éves támadója ismét kitett magáért a FIFA zürichi gáláján. A 2013-as Puskás-díj nyertese a kamerák kereszttüzében fordult oda Jürgen Klopphoz, a Borussia Dortmund vezetőedzőjéhez.
– Mikor hívsz már Dortmundba? – kérdezte a svéd.
– Ahhoz előbb el kéne adnom az egész csapatom – válaszolta a német mester.
– Nem. Én igyen is eligazolnék Dortmundba! - felelte széles vigyorral Ibra.
– Ingyen jönnél?! Hallották ezt?! - fordult az újságírók felé döbbent mosollyal Klopp.
– Ingyen igazolok a Borussiához! Csak ezt a beszélgetést meg ne mutassák a PSG elnökének! - fogadkozott tovább a hórihorgas támadó.
Hogy Ibra vajon komolyan gondolta-e kijelentését az jó kérdés. Mindenesetre nagy összegekben nem fogadnánk arra, hogy a svéd váltja majd a nyáron távozó Robert Lewandowskit a BVB kilences mezében, szerződése ugyanis 2016 nyaráig szól Párizsban.
A beszélgetés mindenesetre emlékezetes pillanat marad a zsurnaliszták és a szurkolók számára egyaránt...
(#35983) Ps Vita

-
cyberkind
félisten
Nemanja Vidic ügynöke kizárta a hátvéd szerződéshosszabbítását a Uniteddel, a Monaconál vagy a Galatasaraynál köthet ki a szerb játékos.
Buffon 2018-ig hosszabbíthatja meg a szerződését a Juventus csapatával.

Reus:
"Sok boldogságot kívánok Lewának és Götzének, de a Bayern engem soha nem kap meg. A pénz nem minden."Nemanja Matic holnap reggel érkezik orvosi vizsgálatra a Chelsea csapatához. A két klub egy 24 millió eurós összegben egyezett meg.
-
pohár
félisten
válasz
DeathAdder
üzenetére
hát azért focicsapatot visz, szóval mondható szakembernek is...
-
Egyrészt mert kurvára OFF, másrészt meg az én szememből is tök nevetséges, hogy be van állítva, mint nagy állandó szakértő és arra veri a nyálát, hogy mostmár csak 4-2 Messi javára.. mint egy gyerek dettó.
Elképzeltem h mikor tombolna így (vagy akárhogy) a Zuhanyhíradóban Nyilasi

-
pohár
félisten
válasz
DeathAdder
üzenetére
miért fáj az, hogy örült neki?
-
Ez a köcsög Sallói hogy elkezdett tombolni élőben a PL összefoglaló alatt, amikor megtudta, hogy kié lett az aranylabda, mintha legalább is a fia nyerte volna meg...
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
homeless09
üzenetére
A magyarok egy k*rva pontot nem adtak Ronaldo-nak

-
Integra
titán
-
7600 GS
addikt
Clarence Seedorf: "De Jong challenge in World Cup final deserved red card and three months in jail"
-
cyberkind
félisten
Seedorf lett a Milan új edzője vagy mi van?
-
cyberkind
félisten
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Persze, mert nincs elég belőlük a Chelsea-ben, oda már csak csatár kéne és kész, nem Torres meg Eto.

Meg ez a védekezés téma nem látszik mindig a Chelsea-n.A Bild értesülései szerint, a Schalke vezetői felkészültek arra, hogy csapatuk fiatal német középpályása, Julian Draxler hamarosan az Arsenal játékosa lesz.
Ide is csatár kéne nem középpályás. -
cyberkind
félisten
Még egy középpályás a Chelsea-be, csatárok száma meg nulla, logika ott van.

-
Sickboy25
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Nem tudom, de ő szavazott az biztos, mint captain...
-
Sickboy25
addikt
válasz
homeless09
üzenetére
Nem hiszem, mivel Juhász szavazott...
-
Tibiajax
nagyúr
-
Relatív kinek mi a dizájnos és a normális.
Én már alapból ehhez a pingvin öltözékhez úgy állok hozzá, mint Te Messi piros öltönyéhez
Legalább nem vegyül el a sok pórázos pingvin között
kutkut - Megértelek! Ki nem állnám én sem, ha nem a Poolban játszana, ismerem az érzést

-
kutkut
addikt
válasz
cyberkind
üzenetére
Sneijdert nem vitatom. De a tavalyit sem Messitől.

DeathAdder: Hát igen, top 3-ra elég esélyes lesz. Egyelőre megállíthatatlannak tűnik. Még szerencse, hogy a bl-ben nem tud brillírozni.
Sorry, akármilyen jól focizik, nem szimpatikus játékos. 
Remélem, úgy van ahogy cyberkind mondja, és CR most csak azért lőtt mindent mellé, mert csak erre a kis színes labdára tudott gondolni.
Remélhetőleg újra felveszi a góllövő cipőjét, és folytatja ő is az eddigi remek szezonját. 
-
Sickboy25
addikt
válasz
homeless09
üzenetére
Gera??
-
istnag
addikt
válasz
homeless09
üzenetére
Hol lehet megnézni?

-
homeless09
őstag
Most néztem végig ki kire szavazott. Azért Gera poénból bökhetett volna egyet mindenki Sanyiára.

-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Nálam most csönd van facebookon. Olyan mintha mindenki megnyugodott volna. Ronaldo fanok megkapták amit akartak és a Messi fanok meg elfogadják. Még a Soccer memes-en is nagyrészt nyugalom van.
Messi öltönye meg teljesen jó. Nem venném fel (A közel 2 méteremmel elég hülyén néznék ki), de jól néz ki.
-
-
Integra
titán
válasz
DeathAdder
üzenetére
a vb selejtezők utáni mondókájára gondolok, amikor cr parádézott egyet.
-
.LnB
titán
Sziasztok,
Nem vagyok nagy foci rajongó de C.Ronaldó önéletrajzi könyvét szívesen elolvasnám. Melyik a hivatalos változat?
Ez? [link]
Vagy van a Pillanatok című könyv. -
szab.tam
nagyúr
"szeretném átnyújtani a puskás díjat zlatan ibrahimovic-nak.
mondom, zlatan ibrahimovic-nak..."
egyébként az vitathatalanul jó helyre került.
-
NyxNyxNyx
addikt
-
cyberkind
félisten
válasz
DeathAdder
üzenetére
Cannavaro Materazzi-nak köszönheti az Aranylabdáját, ha nincs a fejes, Francia vb cím van, Zidane Aranyladával.

Tavaly október végén.
Én is meglepődtem azon hogy Raúl nem kapott soha sem, pedig...Ja igen, remélem az utóbbi meccsek ezernyi kihagyott helyzeti erre(Aranylabda) voltak foghatóak, most már jöhetnének a gólok.

-
válasz
Integra
üzenetére
Melyik évben és mi volt pontosan Blatter mondandója, ami megváltoztathatta ezt? Nem tudom, azért kérdezem.
kutkut - hát ha ilyen teljesítményt nyújt 2014-ben is, akkor miért ne kaphatná ő is meg akár, annak ellenére is, ha mondjuk az 5-ik helyen végezne a csapat?
persze ez lehetetlen tudom, ahogyan az is, hogy egész évben ilyen teljesítményt nyújtson, de én örülnék neki 
Igaz gyerek voltam még, s nem is igazán követtem, de amikor Cannavaro kapta sem hiszem, hogy többet letett az asztalra, mint Sneijder, vagy éppen Ribéry.cyberkind - Na Di Stefano-ról nem is tudtam

-
cyberkind
félisten
válasz
kutkut
üzenetére
Tegnapi nap alapján igen, CR lókolbászt se nyert, csak rúgott 69 gólt vagy mennyit, csak akkor mi értelme van az aranycipőnek?
Pont ezért kéne logikusan díjazniuk, mert olyanok esnek ki a pixisből akik az igazi teljesítményt hozzák.
(Sneijder, Xavi, Iniesta, Ribéry)
2010-ben Sneijder kb a lehetetlent is megtette, nem beszélve a vb döntőről, ez a nem mindegy.
-
cyberkind
félisten
válasz
kutkut
üzenetére
Sneijder pont azért érdemelte volna meg mert soha többé nem lesz még csak hasonló lehetősége se, de ezt látjuk is, le van csúszva mittomén hova, ahol jó, meg teljesít, de ennyi.

Iniesta-nak 2012-ben járt volna.
És elég nagy hülyeség a legtöbb gólosnak adni ezt a díjat, az is ökörség volt anno hogy nem Európai játékos nem kaphatta.
(#35917) DeathAdder
55 év, és Di Stefano után.
-
kutkut
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Csak nehogy egyszer Suarez kapja...
Csak azt ne...Egyébként meg az sem a legcélszerűbb, ha annak adják, aki a legtöbb kupát nyeri, mert az nem feltétlenül annak az 1 játékosnak az érdeme. Azt egy csapat nyeri. A legtöbb gólt lövőnek megy az aranycipő... *szerk: akit szintén lehet segíteni jó gólpasszokkal... Akkor kinek kéne kiosztani az aranylabdát?! Mondjuk többek között én ezért adtam volna már egyet Iniesta-nak is vagy Sneijdernek (cyberkind kedvéért
). -
Integra
titán
válasz
DeathAdder
üzenetére
egy söröm van arra, hogy akkor változott meg az egész, amikor blatter kinyitotta a száját....
-
Ps Vita
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
+1,azért durva,hogy már trófea se kell hozzá,végülis össze is vonhatják az aranycipővel

(Cr szerintem is kurvajó focista,de sajna ha így folytatják szart se fog érni ez a díj) -
JA amúgy az első játékos a rengeteg közül CR, aki REAL-ban volt képes aranylabdát szerezni?

-
Aztakurva, most néztem ki nyerte az aranylabdát

WTF?
Mia francot kell még elérni egy játékosnak, hogy ezt a tetves díjat ne CR vagy Messi nyerje el?
Sneijder után most szegény Frankie, azért sajnálom tényleg, de eljött a pont, hogy a szememben innentől lófaszt nem jelent az egész aranylabda gála, vagy miajóélet ez
-
salival
aktív tag
Az volt már, hogy Matic holnap megy orvosira a chelseahez? Meg fogja stabilizálni a középpályájukat.
Nagyon jó játékos, a tavalyi kimagasló szezonja volt. Mondjuk 2 éve eladták 4,5 millióért a Luiz igazoláson bellül most meg visszaveszik 25-30-ért.

-
KisTücsök
addikt
Ez az utólagos aranylabda nagy ötlet.
C meg mit lenyomott. Azért abban a néhány percben keményen kijött rajta az utóbbi évek kudarcának megélt aranylabda díjátadói. Grat!

-
Sztbeni
őstag
Ez az inter is szép kis csapat, egy olasz sincs a kezdőben, a cserében is csak három, de abból kettőről azt se tudni, hogy ki

-
Integra
titán
gyors dupla volt
-
scope2007
addikt
válasz
homeless09
üzenetére
na ez tényleg vicces.. pedig simán elférne
-
Integra
titán
hála a jó égnek végre valahára megkapta zselé, most már a legvérmesebb morgógépek is megnyugodnak és letudhatjuk ezt a nevetséges trófea hajkurászást. az meg cr-t sem nagyon érdekli, hogy mindenki röhög most már ezen a díjon, a lényeg, hogy otthon babusgathatja és megnyugszik az ő lelke is, mkor a tükör előtt pózol magának vele.

most pedig jöhet az arsenal meccs

-
homeless09
őstag
Ismét nincs egy Premier League játékos sem az év csapatában. Azért ez elég vicces.

-
cyberkind
félisten
Az Aranylabda szavazás végeredménye: 1. Cristiano Ronaldo (27,99%), 2. Lionel Messi (24,72%), 3. Franck Ribéry (23,39%)
Messi 2. hely.

-
7600 GS
addikt
Jajj itt néhány ember kapálózását mekkora fun olvasgatani vacsora közben.

Puskás-díj is jó helyre ment btw, az álomcsapatnál mondjuk eszközölnék pár változtatást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ford topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), de azért egy ománi vagy vietnami vagy koreai bíró nehogy már jobban fújjon... Ezt kétlem! Szerinted akkor csak angol, német, olasz és spanyol játékvezetők közül lehet választani. Mert az argentín és brazil bajnokság is kutyaütő... Vagyis inkább úgy mondanám, hogy a 4 legnagyobbon kívül van még kb. 3 elmegy bajnokság a többi szart sem ér... Sok már nem marad...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)