Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
vannak jópáran ezzel, nem csak Ramos, meg Buffon. elindulnak, megcsinálják a nagy karriert.. máshol és, aztán visszaszopják a legeslegvégén magukat, mintegy jófejségből. hogy ők a nagy visszatérők, még ők gyakorolnak kegyet, hogy nna, itt vagyok ismét, örüljetek.. meg jöhetnek a szivecskék, meg isten hozott újra itthon
oszt közben meg más klubnak csinált végig sikereket, kupákat meg lóvékat (aka örömöt..)nem tudom. nekem olyan... vissszás az egész érzés
most vagy bzmeg elmegy nagyobb klubba, az oké nyilván, de utána már ne legyen pofája visszamenni oda, akinek -alapvetően- mindent köszönhet ..mondjuk
én bizot snem csinálnám ezt, ha pro lennék. ha egyszer elmentem már, akkor elmentem -
venember83
nagyúr
válasz
mephi666
üzenetére
Volt egy saját készítésű videofelvétel a visszatérésekor Párizsból, egy 500-as volánjánál volt, s a szélvédőn keresztül talán torinói látványosságok vagy az olasz autópálya táblái voltak láthatók, ha jól emlékszem. Sajnos nem találom most a videót.
pendre54: Köszi, érdekes olvasmány Dejanról.
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
...hát igen... sajnos abarth500-ra már nem futotta, pedig igazán megérdemelte volna

-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
...én egyedül a párizsi kiruccanás miatt húztam fel a szemöldököm... de hát oké: fiatal volt, kellett neki a pénz

-
venember83
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
Mindent azért nem lehet a magyar adófizetők nyakába akasztani.
-
LyonnaisFan1
őstag

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Graham "HARRY" Potter leendo allomashelye Lyon is lehet, es allitolag Graham Bacsi sem zarkozott el a lehetosegtol.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
elvileg 525 millio EUR-ba kerult a buli (=200Mrd), ha belefertek a tervezett budget-ba, abbol nem allna meg a szep uj 35k ferohelyes "nemzeti" Atletikai stadionunk
nem mellesleg ennel alig volt kevesebb a Puskas is (~190Mrd), az inflacioval meg nem is korrigalva
ha csak a tavalyi 25% inflaciot hozzaadjuk es a tobbi evet nem, mar akkor is boven tullepte -
cyberkind
félisten
válasz
DeathAdder
üzenetére
Ilyenért simán fizetnék!
-
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
ezt is a panyol nép fizette?
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Azert eleg fullos stadion az is, az akkori legmodernebb epiteszeti/technologiai megoldasokat alkalmazva.
Ott is biztos van millio meg egy bufe, illemhelyiseg. Nem kell tul sokat varni arra, hogy kiszolgaljanak. A megkozelithetosegek is vallalhatoak a bufekhez/mosdokhoz meg a stadion legfelsobb reszeirol lefele indulva.Mindketto eleg full extras, de a Real Bernabeuja emelt a teten.
Az az elrejtheto jatekter nagyon komoly, es amennyi hely van ott lent egy rogtonzott Metallica-St. Anger videoklippet is le lehetne ott forgatni.
-

-
LyonnaisFan1
őstag
Salah ugy tunik maradni fog.
[link] -
válasz
HdRew
üzenetére
Visszatérve arra, amit írtál, hogy Szabó nem egy polihisztor, és ezért lennének fontosak a mellette dolgozó edzők, erre egy most aktuális példát tudok hozni. Fentebb linkeltem, a Fradi új edzőjével készült nagyinterjút. Egy külön fejezetet szánt az interjúban, a magával hozott segítőiről, Federico Pannonciról, Vincenzo Sassóról, Pierluigi Brivioról, meg Nenad Szakityról.(assetudomkikezek
) -
Az egyik Fradi szurkolói portál két szerkesztője, készített ma egy hosszabb intejút Sztankoviccsal. Mivel ahogy olvasgatom itt a topikot, elég nagy az érdeklődés az olasz foci iránt, és az interjúban elég sok utalás van az olasz dolgokról, beszél pl. Mourinhóról is, ezért berakom ide, azután akit érdekel az elolvassa, akit meg nem, az meg nem.
[link] -
Datsyuk
aktív tag
"The leaders of Bayern Munich are already irritated by Thomas Tuchel and his remarks over transfers and his players"@SPORTBILD
Amikor Tuchelt akarod és meglepődsz, hogy Tuchelt kapod..... -
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
...kb csak az x-men repülőgép nem száll ki alóla

-
HdRew
őstag
válasz
pendre54
üzenetére
Mondjuk itt nem igazán indokolta meg, hogy miért is. Na mindegy.
150 millió Ft nem sok, ha tényleg ennyi, az vállalható, bár megmondom őszintén ezt annak fényében nehezen tudom elhinni, hogy előtte lett szerződéshosszabbítás. De legyen.
Értelek, és igazad van, mindenképp az edző a hibás, ő a felelős. Ellenben szinte biztos vagyok benne, hogy Szabó nem egy polihisztor, ugye a Real Madridnál is Pintusnak van amolyan nimbusza, hogy vele erőnlétileg ők nagyon jók voltak, és a sérülések is kevésbé voltak jelen a keretben. Nem Ancelotti vezényelte le az erősítő edzéseket. Ebben az esetben érdemes lehet egy új szakember után nézni Kecsón, de amit lehet, azt az edző kihozza belőlük. És még mindig ott vagyunk, ha nemzetközi játékosokat szeretnénk, akkor bizony hozzájuk kellenének ugyanolyan képességű edzők is.
-
hobizoli
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz
pendre54
üzenetére
na igen... viszont hazai szinten erőnlétben így is az elsők között vannak, ez pedig az egész nb1-et árazza
plusz hozzájött mindkét meccsen 1-1 kapushiba is, ami általában nem jellemző... ez van... tanulni kell ezekből és fejlődni
én valahogy éreztem, hogy baromi necces lesz az a visszavágó és hiába a korai szerzett gól, 2. félidő felétől már kivolt mindenki... (pedig klíma szempontjából még kellemesebb is volt északon játszani) -
-
válasz
mephi666
üzenetére
Persze, lehet itt szabópistázni, meg van igazság abban amit írtál, de csak a hazai viszonyok között. Amint kiléptek a nemzetközi porondra, rögtön beárazta őket, egy nem túl acélos lett csapat.
És mi is volt a beárazás oka? Nos, nem a két csapat játékosi közötti képességbeli különbségek, hanem egyetlen dolog, mégpedig a Kecskemét botrányosan szar erőnléte. Mindkét meccsen, kb. a második félidő 70. perc tájékáig, magabiztosan uralták a játékot, de utánna, miután elkészültek az erejükkel, rossz volt nézni, hogy nem csak a seggükön, hanem minden egyéb testnyílásukon próbáltak levegőhöz jutni.
Első meccsen is pont emiatt, az erőnléti hiányosságra visszavezethető dekoncentráltság miatt kapták az utolsó pillanatban a gólt.
A visszavágon dettó, a lettek a meccs utolsó harmadában tudták a fenti ok miatt hosszabításra menteni a párharcot, a hosszabbítás meg egyenesen szánalmas volt.
A Kecskemét alig jutott át a felezővonalon, gyakorlatilag egyetlen céljuk volt, rombolni a saját tizenhatosuk előtt, meg valahogy kihúzni a tizenegyesekig, hát persze, hogy ilyenkor nem jön össze, az utolsó pillanatokban kapott góllal zúgtak ki.
Az ilyen botrányosan szar erőnlét, meg egyértelműen a szakmai stáb hibája. Lehet, hogy van Szabó mellett, egy külön erőnlétért felelős edző, de akkor is Szabónak lett volna a felelőssége észrevenni, ezt a problémát. Főleg, hogy rendelkezésre áll minden olyan eszköz, ami folyamatosan monitorozza a játékosok állóképességét, és ezen adatok simán összevethetők, a nemzetközi sztenderdekkel. -
válasz
HdRew
üzenetére
"Főleg, hogy Máté Csaba elődjével szerződést hosszabbítottak, majd kirúgták. Gondolom jó kis lelépési pénzt kellett neki fizetni."
Egész pontosan 150 millió Ft-ot, azaz 4 havi bérét. [link]
"2012 augusztusa óta nem volt hosszútávon magyar edzője a fradinak."
Kubatov interjú, és a magyar edzőkérdést illetően, az akkor mondottakhoz tartja magát jelenleg is. [link] -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
venember83
üzenetére

A vevojelolt is valami katar/szaud arabia/egyesult arab emirsegekbeli lenne, ahol Maszkham Al Shabab sejk, sejk, sejk, sejk fia lenne a vevojelolt.
Nem kis vitakat kivaltva Olaszorszagban, es rest of world.
... de lehet elobb utobb mar ez is el fog jonni. A jatekosok bekebelezese europabol csak a kezdet lehet. -
venember83
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
A Juventusnál jelenleg csak helytartók vannak az Agnelli család helyett. AA eltiltott, tudtommal, Lapót hagyjuk, John Elkann pedig nem annyira elkötelezett a Juve mellett/iránt. Szerintem hamarabb lesz tulajdonosváltással megfelelő vezetőség, mint az amúgy idén 100 éves Agnelli korszak részeként. Ha mutatkozik egyáltalán reális érdeklődés a klub iránt.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
venember83
üzenetére
A Lyonnal detto hasonlo csapat jelensegek, csak ott mar hetvegen a capo agya eldurrant a meccs utan, es alaposan kiosztotta oket.
[link]Lehet a Juventusnal is elobb utobb elkerulhetetlen lesz egy hasonlo.
-
7600 GS
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
Melyik kedvenc focicsapatod ellen szereztek győztes gólt?
-
venember83
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Adrien Rabiot kapcsán is hosszabbítást rebesgetnek a lapok, de bő két év után ott tartok, hogy nekem már mindegy. Sok profi milliomos futkároz a pályán alibiből, de nem csapatként, nem egymásért, és semmiképpen sem a szurkolókért, teljesen szervezetlen támadásokkal próbálkozva. Majd pár év múlva talán lesz egy élvezhető Juve. Vagy nem.

Stole Dimitrievski, az észak-macedón válogatott és a Rayo Vallecano kapusa így jelent meg a válogatott edzésén, amelyen a keret a szombati, olaszok elleni meccsre készül. Szombaton az olasz stáb tagjaként Gigi Buffon is ott lesz a meccsen. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Meg...
Aztan ki tudja lehet Pogbacsival csak olyan aron sikerul fizetest csokkentetni pl. 6 misi/ev, hogy kitolodik a szerzodese 2027. nyaraig.
Es akkor meg tovabb erositheti a Juventus Medical Center FC-t. -
Változott az ügy Pepe helyzetével, jelenleg állítólag a Besiktas akar pénzt, hogy leigazolják.
-
HdRew
őstag
válasz
mephi666
üzenetére
Igazad van. A Kecsónak szurkolok, mert Szuhodovszki apját ismerem, és nagyon büszke a fiára. De most azon kívül? Ráadásul Szabó Pista sem az edzőképzésen szerzett tapasztalatait vette elő, hanem lényegében "csak" dolgozik. És a pro licenszes képzéshez az jut hozzá, akinek vannak kapcsolatai.
-
mephi666
nagyúr
válasz
HdRew
üzenetére
Oké, hogy szeretnénk sok magyar futballistát a topbajnokságokba, de hol jár az edzőképzés? (Költői volt a kérdés, nem kell rá válaszolni.)
...kérdezd meg kecskemétről Szabó Pistát
pro licensz nélkül évente 1 szintet ugrott a csapattal és meg sem állt nb1 2. helyezésig... úgy, hogy a fraditól ki sem kaptunk
szerintem elég jól megmutatta, hogy kell 99%ban hazai játékosokból ütőképes csapatot összerakni... ahonnan most Rossi 3 játékost hívott be a válogatott keretbeui: a titok szerintem pár szóban? erősen helyi kötődésű, megnyerte a szurkolókat is, akik kb +1 játékost jelentenek hazai meccseken... kurvasokat dolgozik, elemez, látványosan szereti az angol focit és implementál onnan a játékba... erőnlétre is nagyon ráment... valamint CSAPATOT épít, nincsenek kiemelt sztárok, mindenkinek megvan a helye és feladata... ha pedig valaki kilóg lefelé, könnyen padra kerül, de ha valaki jó, akkor kezdőbe
érdemes belenézni 1-2 KTE meccsbe... most a DVSC ellen mondjuk épp a legrosszabb formáját mutatta a csapat és megérdemelten bukott pontokat, de szerencsére nem ez a forma a jellemző -
HdRew
őstag
Főleg, hogy Máté Csaba elődjével szerződést hosszabbítottak, majd kirúgták. Gondolom jó kis lelépési pénzt kellett neki fizetni. Most picit kijavíthatták volna az egyenleget.
Egyébként nem értem ezt a szláv edzői vonalat most, attól, hogy Rebrov bevált, és valamennyire az a másik is, ebből nem jön automatikusan az, hogy Sztankovics is jó lesz. (Futballistaként szerettem, hatalmas gólokat tudott akasztani.)
Maradhatott volna Máté Csaba, lassan már tényleg kuriózum, hogy egy Fradi-edző magyarul tud beszélni.
2012 augusztusa óta nem volt hosszútávon magyar edzője a fradinak.
- Moniz
- Doll
- Rebrov
- Stöger
- és a kopaszOké, hogy szeretnénk sok magyar futballistát a topbajnokságokba, de hol jár az edzőképzés? (Költői volt a kérdés, nem kell rá válaszolni.)
-
DS39
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Én nem igazán értem ezt a külföldi edző mániát.
Bajnoki címet Máté Csaba is hozná.
Nemzetközi kupa pedig max csoportkör bárkivel is. -
DS39
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
ezzel a kerettel ki nem fog esni, ez tuti.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Peterhappy
üzenetére
norvég vagy lapp-származású a srác?
-
venember83
nagyúr
válasz
Peterhappy
üzenetére
Tudtam, hogy láttam egy kiesőjelölt padján, s megnéztem, tavaly sikerült kiesnie a Samppal, kivételes teljesítmény, bár nyilván nem ő az egyetlen felelős, mégis az ő nevéhez is kötődik. Hátha a Fradival sikeresebb lesz.
-
válasz
mephi666
üzenetére
ez az egész idén már annak szól hogy médiában legyenek, hogy mennyire komolyan gondolják
addig is nem 90% túlsúlyban az szerepel róluk a médiában hogy rabszolgatartó gyilkosok, hanem pár százalékkal kevesebb, a cél meg ezt teljesen átfordítani a sport oldalára
ún. sportmosás
-
mephi666
nagyúr
válasz
szotyika77
üzenetére
majd elválik, hogy segget csinál-e valaki a szájából a pár nappal ezelőtti nyilatkozatok után: Salah nem akar menni... a klub nem akarja eladni... pont
-
cyberkind
félisten
válasz
szotyika77
üzenetére
Persze, hogy azok, megkapták a kulcsot tavaly, ennél csak rosszabb lesz.
-
válasz
Tibiajax
üzenetére
Tibinho!
Itt a Dejan haverod

Beszélőkéje az van. Kíváncsi leszek rá, még a végén akár be is válhat.
-
mephi666
nagyúr
válasz
7600 GS
üzenetére
2 héttel később a 7-0 sokat segített a trauma feldolgozásán

...Neville azóta is kezelésre jár

-
7600 GS
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
a szurkolói hűség annyira nem érdekes, az lófasz
..ahhoz képest, ha egy pro játékos képes hűséges maradnipersze, nyilván bejátszik olyan, hogy ha valaki eleve már egy full top klubban játszhat, és ahhoz marad hűséges (milan, roma, bayern, inter, pool, juve asszem annak tekinthetőek), annak nincs olyan nehéz dolga, persze ezt mondhatjuk.. mégse egy paks-ban marasztalja magát karrierje végéig
de, azért a mai mezcsókolgatós időkben ez akkor is nagy szám tud lenni. a valódi hűség az egy szép és tisztelendő dolog -
dellfanboy
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
nah szep ez a 2 cgany, ujra egyutt
-
Ringman
félisten
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
nekem az annyira bejön amúgy, amikor valakit kinevel egy klub, aztán ahogy eléri a szintet az emberünk otthagyja a picsába a nagyobb lóvé meg sikerek reményében, sok év után miután már mindent megkapott meg jóllakott meg elnéz még erre arra, persze világos lesz számára is hogy nem kell már sehova, a legvégén csak visszaszopja magát ahhoz a klubhoz, aminek kb mindent köszönhet, hiszen az nevelte fel és csinált belőle komoly játékos
konkrétan, van bőr a pofáján visszamenni oda...
ez olyan...
annnyira korrekt és szép sztori -
7600 GS
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Mikor távozik a Mester?
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
...ahogy látom, a vére azért viszi előre: 3meccs, 2 gól, 1 gólpassz... annak gondolom örülnél, ha egy Keane-Pogba-Allegri szeretetcsomag egyben távozna kecskefődre

-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
...az elég Keanos csere volt... most meg gondolom szívnád a fogad, ha pl Vlahovicért bekopognának a turbános népek
-
7600 GS
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Szép sztori, és becsülöm, hogy nem ment el az arabokhoz bohóckodni, hanem otthon fog majd visszavonulni a nevelő egyesületénél.
Viszont nagyon érthetetlen az a két évnyi bohóckodás a franciáknál, simán maradhatott volna a Realban, s akkor onnan tud visszavonulni.
-
venember83
nagyúr
válasz
mephi666
üzenetére
Egy mercato alatt vannak váratlan események. CR is az utolsó napokban lépett le Torinóból, aztán pótlásként csak Moise Keant tudták már hozni egy rendkívül előnyös üzlet keretében (a játékos 20 milliót sem ér, de 35 millióért vették meg az Evertontól). Azóta is várom, hogy bármilyen tekintetben pótolja CR-t.
-
7600 GS
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Véletlen nem hatalmas nagy cimborák a Lajos Hamiltonnal autóversenyzővel? Ő is pont ilyen virtue signalling nagykövet.
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
nem az, hogy pénz nincs, hanem idő nincs már a pótlásra, mert pénteken véget ért a nyári átigazolási időszak

-
venember83
nagyúr
-
LendvaiFeri1
veterán
-
mephi666
nagyúr
menjenek már a f*szba
...és még 2 hétig nyitva náluk az ablak... nem normális, hogy 3 hét van, míg kedvükre lerabolhatnak egy ligát, ahol a távozó játékost hónapokig nem lehet pótolni
(jó, hogy nem viszik el pl Pep-et a citytől)nyárig várni kell vele, más kecskebaszó klubok is pörögjenek rá Sárára... legyen presztízskérdés náluk, hogy "ki szerzi meg?" ...aztán adjon valaki érte 300-at
minimum -
DS39
nagyúr
215 millió fontos az újabb ajánlat Salah-ért.
Nem adják fel az arabok.
Ennyiért el kell adni bárkit... -
hobizoli
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
a katari VB alatt mekkora trollkodas lett volna az, hogy az egyes szektorokba egy-egy adott szinu poloban mennek be a szurkolok, kiadva ezzel egy szivarvany szinu élőképet
-
The Ragamuffins
-
válasz
atee_13
üzenetére
Neeem ez a már-már felfoghatatlan összeg a bónuszokkal felemelkedhet egészen 8m£-ig is.
Ha még fokozni akarom, akkor mondhatom azt is, hogy ez az összeg olyan hatalmas, hogy meghaladja Auba, Laca és Özil együttes eladási árát. (Mondjuk ez még a méltán híres 1m£-os Holdingra is igaz.) Döbbenet apám.
De, hogy ne csak agonizáljak, valami érdekes:
"Ødegaard has already scored as many goals against the traditional big -6 (PL) as Mesut Özil.
Ødegaard has already outscored Cazorla, Rosicky, Nasri and has as many goals as Aaron Ramsey against the big six. He needs 2 more to match Fabregas.
Big Game Player." -
Pepe-ért belengettek egy igen komoly 2m£-os ajánlatot.
-
válasz
mephi666
üzenetére
az aktuálisan legnépszerűbb hullámhoz odadörgölőzni mindig is olcsó volt és népszerű lehettél vele
szerintem a térdelést sem tudta a legtöbb hogy minek kell, akik meg tudták azok mostanra elfelejtették
mint amikor november 11-én kitűzik a pipacsot pl. a német, argentin, ír fodbalisták is.. kíváncsi vagyok Szoboszlain ott lesz-e

-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
...az, de 1-2 év alatt kint összeszed 10x annyit, mint a szigeten és abból hazaérve valószínű megújult erővel folytatja a human rights-harcát... mindenesetre tényleg nagyon hülyén jön ki, hogy ennek a harcnak az éllovasa odamegy melózni, ahol világbajnok szinten telibefossák az emberi jogokat
-
-
válasz
venember83
üzenetére
olyan kellemetlen lehet ez azoknak akik szerették
#mezbitorló
#karszalagbitroló -
mephi666
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
-
venember83
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
Nicsak, a lényeg a mindenkivel szembeni tisztelet. Csak néhány millió eurós bér kellett, hogy rájöjjenek ezek a futballgéniuszok
-
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
[link]
A tutiinfósok szerint, 10 milla a vételár, ebből 5 fix, a másik 5 meg különböző bónuszok teljesítése esetén válik csak lehívhatóvá. Plusz továbbértékesítés esetén, bizonyos százalék még leeshet. -
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
...fiatal a gyerek, ha marad a motiváltsága és kitartása, belőle is lehet bárki
elég jó irányba indulhat a válogatottunk, ha Szoboszlai mellé ilyen Kerkez Milos-ok és Lisztes Krisztiánok épülnek be sorban... (kapusból is feltünhetne egy fiatal gyerek, aki pár éven belül válthatná Gulácsit... arra a posztra milyen reális alternatíva van?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Spórolós topik
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest