- iPhone topik
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom_tol
addikt
válasz
04ahgy #12994 üzenetére
és Subaru
valószínűleg a lap kuka de nem értem az okát, illetve elfogadom hogy berosált a fesz. vezérlője
r3e-ben ilyen beállításokkal kb. 43-t ad, még annyit sem
tegnap elcsesztem vele az egész napot, össze-vissza mértem a feszültségeket és ezért gondoltam hogy szegény procc kapott rendesen, így alkalmatlanná vált
most kicsit megnyugodtam talán annyira nem lett baja
azért a lap topikjában leírhatnátok a véleményeteket -
Cybertrone
veterán
válasz
04ahgy #12667 üzenetére
DEOEC pontosabban...(itt melózom, ezért is tudom ezeket, mi szállítjuk
)
(Debreceni Egyetem Országos Egézségügyi Centrum) Van minden, és az atommagkutató is oda tartozik, bár nem olyan szorosan! És valóban kutatási célokra használják a nitrogént, pontosabban tartósításra, hűtők táplálására stb stb stb! -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
04ahgy #12652 üzenetére
A kérdés nem személy szerint hozzád irányult, hanem úgy áltatlánosságban.
130ezres VGA-t vesznek egyesek, ahhoz képest a pot már nem olyan nagy tétel (főleg annak, akinek 3db ilyen VGA-ja van).
Nem volt szándékomban beléd kötni!Félreérthetően fogalmaztam, de ott volt a smiley a végén.
-
Speed®
titán
válasz
04ahgy #12589 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint 34, tehát 34*105=3570Mhz volt a proci órajele.
Bár azt nem tudom, hogy a VGA részeknél müxik-e a Turbo és emeli-eAz IGPvel kapcsolatban is homály van némileg..meddig lehet tuningolni
Alapból 850-1350 között ugrál, 2200on fagyizott és 2100on stabilnak tűnik.
Viszont a teljesítménye nem igazán ugrott meg..limitál az 1333mas RAM?
Nézegettem N_A_S eredményét, picit más kategória, de csak 1900 nála.. -
MPowerPH
félisten
válasz
04ahgy #12541 üzenetére
Köszi.
joshua7: A VGA érne annyit, azon biztosan dobna a hideg. Sajna a CPU-nak ez a vége, a lap bekorlátoz nagyon. Egy rendes lappal menne még 150MHz pluszt is, plusz még menne feszültségemelés is. Amíg nem lesz rendes lap felejtős. Na de majd februárban a 2. genes i7.
tom_tol: Nem is értem egyébként... Olyat még nem láttam, hogy ilyen kismértékű feszültségemelésre így reagáljon egy chip. Magától az emeléstől vesztette el a stabilitását.
Egyébként grat, rendesen megtépted a GTX-et.
Procit kompival hűtöd?
-
-
Anfänger
őstag
válasz
04ahgy #12475 üzenetére
Hi! Köszi! De amúgy gamelni elég ez a proci? Gondolok itt MW3 ra-Full-HD felbontásra! Vízzel hütöm a procit,de az órajelet sokkal feljebb nem tudom tornászni,mert nem is értek nagyon hozzá,és az alaplap szerintem elvérzik már 4 GHZ nél kék halál van,hiába adok feszt neki!
-
helkis
veterán
válasz
04ahgy #12452 üzenetére
támogatom, csak majd linkeljétek át ide is!
560-nal lehet szép eredményeket csinálni, remélem maradt még a pot alján némi ln2..
(#12455) orichalcos - reméljük mihamarabb, bár szvsz az új steppingig nem sok lesz, utána is csak akkor, ha sokkal jobban tuninglolható mint a gulf..
-
-
-
-
helkis
veterán
válasz
04ahgy #12368 üzenetére
ez a "too much" teljesen szubjektív dolog, olyan mint a szépség.. mindenkinek más tetszik, és mindenkinek más a túl sok.. innen oda jutunk, hogy teljesen azonos software-es környezet kellene ennek kiküszöbölésére, vagy megoldás lehetne, ha a bench felül tudná írni a driver-beállításait, hogy csak egy beállítás lehessen.. persze trükközésre akkor is van mód..
egyébként addig mindig meglesem a GT1-et amíg a két katona elfordul a menekülő csaj irányába, ottani fps-ből már szinte érzem mennyi lesz a vége..
illetve ha ez idő alatt (vagy bármikor amikor figyelemmel kísérem) van texturahiba, le is állítom a tesztet, mert úgyis kevesebb pontot szokott adni a program (ha egyáltalán lefut)..
szvsz itt valszeg nem ez történt, mivel jobb lett az eredmény, de bizonyítani nem tudom, mert nem emléxem rá, hogy végignéztem volna-e azt a tesztet, illetve video-t se készítettemutánanéztem és valóban többnek tűnik a gt1 fps-e, mint a környező hwbotos eredményeké, de nem vagyok meggyőzve hogy igazad van a texturahibákkal kapcsolatban. más nem jutott eszedbe csak hogy messziről bugzik az eredmény?
pl.: esetleg a 260.99-es beta driver hozta az javulást? ***jones - nyugodtan szólj, én nem fogok: [link]
*** egyre erősebb a gyanúm, hogy a driver "túl jó"!
ugyanis joshua mostani fent lévő gtx460-as eredményénél is 10fps különbség van a gt1 és gt2 között..de ott van laraxior-é is..
ha jól sejtem akkor ezeknek is bugszaga van?04ahgy - várom az ellencsapást!
sajna 12szál nélkül vantage-ben nehéz érvenyesülni.. -
helkis
veterán
válasz
04ahgy #12365 üzenetére
biztos igazad van, nem ellenőrzöm a program működését (ezt talán a futuremark-éknak kellene), sokszor csak elindítom a bench-et és a kinderekkel foglalkozom majd csak végeredmény után nézek rá a gépre..
részemről, ha le tud futni a program és van végeredmény az teljesen megfelel a hatályos szabályoknak..
(tehát ha valóban bugosan futott is le, ahogy a kresszben, ami nincs tiltva az engedélyezve van)hwbot egyébként sok olyan dolgot megenged, amit nem kéne, pl vannak physx-es eredmények is fent, ami tiltva is van..
-
Sandrew
őstag
válasz
04ahgy #12101 üzenetére
AC Xtreme 5870-el
De ritka sz@r a vrm hűtés része. Így sem adtam neki sok feszt (1.2V) mert 100%-os ventivel is 100c-ot nyaldossa. Ref hűtővel igaz, hogy melegebb a gpu 90c körül de a vrm rész sem ment ilyen tuningnál 85c fölé. Ha egy ilyet olcsón be tudnék szerezni az marha jó lenneIlletve nincs valakinek gap padja? A stock hűtőre kéne az összes elszakadt...
-
BeLucZ
addikt
válasz
04ahgy #11971 üzenetére
de én az alapórajelről beszélek, ott 9200at csinált nekem anno egy 4870 2009ben, viszont 4870x2es eredmények nem nagyon voltak többek 15 ezernél, de előbb 17 ezres alaporajeles 4870x2 eredményt linkeltek, ebből gondoltam hogy javitottak vmi a cf skálázódáson vagy vmi történt mert ez meglepően sok pont
-
gombcomp
senior tag
válasz
04ahgy #11727 üzenetére
Sajnos van vele gond.
(..de lehet,hogy csak nálam.)
Megvettem vasárnap a második 6990-et,és ahogy írtad 1. és 3. slotba raktam
a kártyákat.A másodikban lévőt (3.slot) az oprendszer nem látta,ha felcserékltem
őket akkor sem,sőt ha csak 3. volt nem is inicializálta a lap.
Teljesen meglepődtem mikor az 1. és 2. portot használtam ott elindult minden,
és a józan észnek ellent mondóan X16 -ban megy mind a kettő.
Az előző konfigomnál (6990+6970) a 3. slotban lévő bármelyik kártya X8 -ba,
néha x16 -ba indult el. Ez teljesen független volt a BIOS tipusától is.
Ilyen problémáim az R3E-ben sohasem voltak. -
helkis
veterán
válasz
04ahgy #11648 üzenetére
akinél LN2 folyik a csapból, annak könnyű mindig elől lennie..
már régóta mondom, hogy azonos hőfokon kellene végezni a bencheket.. vagy legalább legyen 3-4 hőfok, amin lehet indulni, mert elég jobban meghűteni a vga-t és már röpködnek is a pöttyök..
én inkább azt "élvezem", amikor kevesebb órajellel, gyengébb hardware-el lehet beelőzni egy csúcseredményt..
de mivel tudni lehet, hogy nemsokkal az ilyen kiugrások után úgyis meg fog dőlni a kategrekord, így jobb lementeni a listát, mivel feltöltési idő nincs hozzárendelve, ezért jó lesz majd később nosztalgiázni a lementéseken, hogy mekkora eredmény volt az régen..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest