- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
subaruwrc #15571 üzenetére
Igen, azt nem vettem figyelembe. Mondjuk C to C nincs nagy kulonbseg, ahogy anno az osszehasonlitasokat nezegettuk, kb. ugyan azt tudjak azonos orajelen. Itt a magasabb orajel, ott a +szalak. Persze a gpu score a sulyos az osszpontszamban, oda meg magas orajel kell. Ha csak a GPU score-t nezem, akkor nagyjabol egyenlo. A +400MHz mas teszta a 980-aknal, ezek a kartyak 1400 folott kezdenek elni, es alapon is 1379-en mennek.
Egyebkent nem az osszpontszamot neztem, hanem a GPU score-t. Megnezem 4.7GHz-n, mennyit esik vissza.
-
jones965
Modder
válasz
subaruwrc #14860 üzenetére
Érdekesen működik a kártya is alatta, van amikor + 240 kell a gpu-nak, és akkor rendesen kiírja a gpu-z, mint az alábbi eredményemnél, csak ezt nem tudtam validálni, mivel a lefutás után hibát dobott a vantage.
Máskor pedig +70-nél már 1400 fölé lövi be a boost-ot. Néztem HWBOT-on eredményeket, másnál is láttam ezt az anomáliát ezzel a bios-al.
-
jones965
Modder
válasz
subaruwrc #14805 üzenetére
Akkor játsszuk tovább: először arra gondoltam, hogy az alábbi eredményem teszem csak közzé:
P38459- de aztán úgy gondoltam, kijátszom minden lapomat( all in), így ez az eredményem a végleges ezzel a driverrel. Ebben már az utolsó csepp is ki van csavarva a rendszerből tweak terén default beállítások mellett.
P38683 -
-
-
jones965
Modder
válasz
subaruwrc #14377 üzenetére
Mint a leírásában is szerepel, a vantage-ban ~15% gyorsulás, míd a 11-ben 12%.
Kiváncsi leszek, más benchmarkokban jelentkezik-e gyorsulás.tom_tol: pont aznap délután adták ki az új drivert, mikor nitroztam, így ott csak a 12.9-es használtam.
Sajna ez a közeljövőben nem fog ismét megvalósulni. Jelenleg csak ilyen lightosan tudok tesztelni.Egyik extra hűtésem sem tudom befogni a HD 7970CFX tesztelésére, így a 3 és 4 kártyás CFX is "csak ennyire lesz meghajtva. -
tom_tol
addikt
válasz
subaruwrc #14367 üzenetére
3d11 nem mindegy milyen ramok vannak bár igen jó a cpu score
nekem ez nem jön össze valamit nagyon rosszul csinálok ilyen memória beállításokkal mint nektek volt talán a 17k ha összejön
ás csak kíváncsiságból melyik kari volt a gyenge láncszem ?
ja az extreme topikban még várok egy rövid eszmefuttatást -
04ahgy
nagyúr
válasz
subaruwrc #14246 üzenetére
Hiba volt bizony.
ASUS GTX680-DC2T-2GD5 @ LN2, de minek?
ASUS Rampage IV Extreme
INTEL Core i7-3930K @ 5400MHz @ LN2Sapphire HD7970 Dual-X @ LN2, de minek?
ASUS Rampage IV Extreme
INTEL Core i7-3930K @ 5400MHz @ LN2Az eredmények létrejöttéért köszönöm a segítséget subaruwrc-nek, és az ASUS Magyarországnak!
HGyu
-
kopaszraszta
csendes tag
-
Motion_Blur
félisten
válasz
subaruwrc #14112 üzenetére
Egyik se megy sajnos. Próbáltam már szűz W7, XP alatt is de nem megy. AB-ben engedi ugye 1.3V-ig, de a gyakorlatban marad az 1170mV. Amit észrevettem: GPU-Z és ASUS GPU Tweak is a VRM feszt monitorozza ott ahol a GPU fesznek kéne lennie. Próbáltam BIOS-t cserélni de csak a sajátját fogadja be, a többinél 'téglásodott' a kártya.
jones965: mert ramokat egyelőre még nem tudtam beszerezni, így most jobb híján a jó öreg GT-k vannak szolgálatban, abból meg csak egy pár van
-
-
jones965
Modder
válasz
subaruwrc #13930 üzenetére
Ezzel az SSD-vel teszteltem már nagyon sok kártyát, gyakorlatilag több mint 10 különböző driver volt fent, magyarul leharcolt volt.
A másik, hogy ezek a GTX 680-ak elég érdekesen tuningolhatóak, és hát Te tudod legjobban, hogy LN2 alatt nem szerencsés VGA pretesztet csinálni.
3. Sajnos 1/2 4-kor egyéb dolgok miatt be kellett fejezni, pedig még van kb 15L nitró, így inkább a minél több eredményre mentem.3+1: a megmaradt nitro jó lesz az ivy-bridge procira. Így is ittmaradt nálam egy gtx680, amit megnézek ezzel a procival is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest