- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
N_A_S
veterán
-
-
-
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Johni5 #12510 üzenetére
Hát igen, CPU limit erősen. 35 rongyért ajándék volt, még a belefektetett fél óra munka tekintetében is.
A hirdetés viszont ezek fényében kissé kummantott, hiszen nem egyik napról a másikra ment teljesen magától gallyra, VGA BIOS csak úgy magától nem szokott elflashelődni.
HGyu
-
-
-
-
-
LLKobe
veterán
válasz
Johni5 #12200 üzenetére
Van, viszi a 4Ghz-et magasabb FSB-vel, de ahhoz már durva feszeket kér... Uh maradok így, az a +40Mhz nem ér annyit.
(#12201) joshua7: De van húzva
Azért felesleges, mert a proci fogja vissza az egészet, hiába húznám a VGA-t, nem lenne számottevő növekedés. Listára pedig nem akarok kerülni, nem hinném hogy rekordot döntögetnék ilyen konfiggal
-
DoxaM
aktív tag
válasz
Johni5 #12076 üzenetére
Beültetted a bogarat a fülembe
..közben nézegettem a konfigokat...p7p + i3 550 mennyire lenne gáz?
(később i5 v. 7re legalább ezt lehet fejleszteni meg sli ugye) . mark 11-ben nézegettem eredményeket. az én gpu pontom 3900-4000 között van...Ahogy néztem az i3 procié 4Ghzen olyan 4000-4500 között a physics score...egy q6600é 3700 3.2G-n...és jóval több a fogyija is.Ez jelent valamit? i3 gondolom jobban kihajtaná a 6850emet ebből a szempontból?Mennyire adhat reális képet a mark11?
-
Alister71
nagyúr
-
Cybertrone
veterán
válasz
Johni5 #11924 üzenetére
És attól mert 1 285 megver 3 gpu-t mej időben, és teljesítményben is alatta van akkor mivan?
a 3870-es közel nincs egy szinten a 285-el, és szerintem ezen az x2 sem segít!
Lord Vader:
Fasza hogy te meg vagy világosulva, kedves szuszogós barátom, de fel is világosíthatol akár, ha te ennyire képben vagy -
helkis
veterán
-
joshua7
veterán
válasz
Johni5 #11573 üzenetére
Légyszi írd már be mindig a vga gyártóját, ha nem derül ki a képről.
Motion_Blur, #11573: ahhoz képest elég durva eredmény, a legjobb négymagos eddig.
Ahogy nézem, BMW001 2500K-ja mellett ő is majdnem ugyanazt a gpuscore-t kapta hasonló órajel mellett, szóval egy i5-ös SB 'kihajcsa'...
Lord Vader, #11551: nyugi, nem ülök állandóan gép előtt, de frissítem, amint odajutok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest