- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Garmin topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo86
csendes tag
Sziasztok!
Köszi a valaszt snots!
Persze igazad van ,hogy tutorialokat kellene inkabb neznem,de megtanultam annyira modellezni amennyire kb. nekem szüksegem lesz tutorialok alapjan azert probaltam a reszletekbe is belemenni.(animaciot nem fogok csinalni) az angolom jo azzal nincs problema.Viszont amint belekeztem a v-raybe a material editorba vilagitas beallitas meg kamera ezeket nem lehet ugy különvalasztani,hogy most csak az egyiket tanulom.Meg amikor elkezdek utanna olvasni akkor ott megemlit ket olyan dolgot amirol meg nem hallottam elkezdek annak utannnaolvasni ott megint talalok valamit annak elkezdek utannaolvasni es ıgy azt sem tudom hogy eredetileg minek neztem utanna.Szoval az en tanulasi modszeremmel van a problema azt tudom=) csak tenyleg nem könnyu,de ha masnak sikerült megtanulni nekem is fog
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Life is Strange: Reunion - Íme a végleges gépigény
- Autós topik
- Filmvilág
- World of Tanks - MMO
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR5 5600MHz - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung Galaxy A54 5G (128GB) - HIBÁS
- SAPPHIRE RX 7900 XT 20GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RX 9060 XT 8GB GDDR6 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 27% - Acer CBA272H VA Monitor! 1920 1080 / 100Hz / 4ms / FreeSync
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze igazad van ,hogy tutorialokat kellene inkabb neznem,de megtanultam annyira modellezni amennyire kb. nekem szüksegem lesz tutorialok alapjan azert probaltam a reszletekbe is belemenni.(animaciot nem fogok csinalni) az angolom jo azzal nincs problema.Viszont amint belekeztem a v-raybe a material editorba vilagitas beallitas meg kamera ezeket nem lehet ugy különvalasztani,hogy most csak az egyiket tanulom.Meg amikor elkezdek utanna olvasni akkor ott megemlit ket olyan dolgot amirol meg nem hallottam elkezdek annak utannnaolvasni ott megint talalok valamit annak elkezdek utannaolvasni es ıgy azt sem tudom hogy eredetileg minek neztem utanna.Szoval az en tanulasi modszeremmel van a problema azt tudom=) csak tenyleg nem könnyu,de ha masnak sikerült megtanulni nekem is fog