- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Bici:
Nekem a program könyvtárában van egy models mappa. Abban vannak a modellek. (sok könyvtár van benne, a könyvtár neve utal a modelre. Pl.: Box1, Chair1, Gate, Table, Zombie) A könyvtárban van egy .man fájl, ami maga a model, és egy (vagy több) .gif fájl, ami a textúra. Ha priviben írsz emailcímet, átküldöm az én verziómat, abban van minden. A progiba modelt úgy tudsz betölteni, hogy kiválasztasz egy "objektumot" (pl. támadó szörny) és jobb oldalt alul megjelenik két sor. Az egyikbe kell a .man kiterjesztésú model, az alá pedig a textúra. Utána csak elhelyezed a térképen.
Menthirist:
Nem játékhoz kell, hanem egy fps játék-készítőhöz, de ezt még az elején írtam. Silent Walk a neve, nagyon nagyon fapados, de egyszerű és gyors. Csak modeleket nem találok hozzá, csinálni meg nemtudom mivel kell, mert erről sincs infó sehol. Ezt a .man kiterjesztést eddig egyik program sem ette meg. Bár a tárgy-modellek nem annyira rosszak, de az ellenfelek nagyon elnagyoltak, ráadásul a mozgásuk is darabos. Ezeket akarom (akarnám
) kicserélni.És kösz mindenkinek, hogy foglalkozik az üggyel.
(Annak ellenére, hogy nagyon off...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) kicserélni.
(Annak ellenére, hogy nagyon off...