Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem egyszerű műfaj ez az EKG
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tasker
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Bici: Ez a nyomorék hotmail nem tudja átküldeni a fájlt, szóval inkább feltettem data.hu-ra. Ha érdekel még valakit ez a verzió, az is leszedheti.
[ Szerkesztve ]
-
icemad
nagyúr
Bocs mindenkitől... Kissé bekavartak a levesbe. Szóval a honlapon lévő progi a 2.0 verzió. Én (még) az 1.0 verziót használom. Valószínűleg áttérek majd a 2.0-ra. Szóval bocs, én voltam figyelmetlen.
Szerk.: Bici: megy a mail.
[ Szerkesztve ]
-
icemad
nagyúr
Bici:
Nekem a program könyvtárában van egy models mappa. Abban vannak a modellek. (sok könyvtár van benne, a könyvtár neve utal a modelre. Pl.: Box1, Chair1, Gate, Table, Zombie) A könyvtárban van egy .man fájl, ami maga a model, és egy (vagy több) .gif fájl, ami a textúra. Ha priviben írsz emailcímet, átküldöm az én verziómat, abban van minden. A progiba modelt úgy tudsz betölteni, hogy kiválasztasz egy "objektumot" (pl. támadó szörny) és jobb oldalt alul megjelenik két sor. Az egyikbe kell a .man kiterjesztésú model, az alá pedig a textúra. Utána csak elhelyezed a térképen.
Menthirist:
Nem játékhoz kell, hanem egy fps játék-készítőhöz, de ezt még az elején írtam. Silent Walk a neve, nagyon nagyon fapados, de egyszerű és gyors. Csak modeleket nem találok hozzá, csinálni meg nemtudom mivel kell, mert erről sincs infó sehol. Ezt a .man kiterjesztést eddig egyik program sem ette meg. Bár a tárgy-modellek nem annyira rosszak, de az ellenfelek nagyon elnagyoltak, ráadásul a mozgásuk is darabos. Ezeket akarom (akarnám
) kicserélni.
És kösz mindenkinek, hogy foglalkozik az üggyel.
(Annak ellenére, hogy nagyon off...
)
-
icemad
nagyúr
válasz
Menthirist #4981 üzenetére
Igen, ez a baj, hogy .man a kiterjesztés. Még mindig nem találtam szerkesztő progit, de konvertert sem, amivel más (elterjedtebb) formátumra lehetne átalakítani. De még keresgélek.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. 3d maxal lehet .man kiterjesztésű modelleket létrehozni vagy szerkeszteni? (Ha nem, akkor esetleg tudtok valamilyen progiról?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fiio m15s dap hordozható zenelejátszó
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Nintendo Switch CFW okos! 32+64GB Dual Boot OFW+CFW Tinfoil Hekate + hordozó tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával