- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
-
a2d2
addikt
válasz
Prophyte #39286 üzenetére
Igen, elég gyorsan lépnek mindenben én is megfigyeltem. De ez nekünk fogyasztóknak csak jó.
Szerencse hogy bejött az Emag anno Magyarországra, én elég sok mindent vettem már tőlük és tényleg ki lehet fogni egy-egy nagyon jó akciót, pl BF akciókat is ők vezetik torony magasan. Ráadásul eddig 100%-osan elégedett vagyok velük.
Nyugaton általában az alacsonyabb ÁFA miatt minden olcsóbb kicsit mint nálunk, most "szerencsétlen" németek vehetik ugyanezt a TV-t [link] kb 435e Ft-ért a 19%-os ÁFA mellett! -
a2d2
addikt
válasz
Prophyte #39278 üzenetére
Én még az MM-ben rendeltem be 350-ért, de most is azt írták hogy még 6-10 nap a beérkezésig, szóval én is megvettem inkább 315-ért Emagon és az hét elején itt lesz
Ennyiért már eléggé bestbuy szagú a dolog.
Főleg hogy bent MM-ben mikor néztük a nő "nem tudott semmit" a 350-es akcióról, és azt mondta hogy annyiért azonnal meg kell venni. -
Cs1csó
titán
válasz
Prophyte #39258 üzenetére
Szerintem jó tévé:
- VA paneles - jobb lehet a feketéje mint egy IPS-ek
- 120Hz-es képfrissítésdzsi23
Teljesen mindegy valami sima, átlagos minőségű kábel is megfelelő lesz. Ahol venni tudod-szeretnéd oda menj be hosszától is függően kb. 1000-1500Ft között kapható. Amennyiben nem szükséges ne vegyél túl hosszút 1-2 méter elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest